Curs gratuit pentru timișorenii care doresc să învețe să acorde primul ajutor...

Curs gratuit pentru timișorenii care doresc să învețe să acorde primul ajutor în situații de urgență. Când are loc

0
DISTRIBUIȚI

prim ajutor

Timișorenii interesați să învețe tehnici de prim ajutor în situații de urgență sunt așteptați, în această săptămână, să participe la un curs gratuit. Două asociații în parteneriat cu SMURD organizează inedita acțiune pentru publicul larg, la Timișoara, în cadrul programului „Lecția de prim ajutor”.


La cursul care va avea loc miercuri, 2 decembrie, de la ora 16.00, pe B-dul Take Ionescu, nr. 29A, etaj 2, sunt așteptați să participe 40 de timișoreni interesați.

Programul „Lecția de prim ajutor” extinde astfel cursurile gratuite susținute de instructori SMURD la nivel național. Până acum au fost organizate cursuri de prim ajutor în Constanța, Sibiu, Iași și Cluj-Napoca. În cadrul acestor cursuri, timișorenii vor afla informațiii despre suportul vital de bază și alte măsuri care pot fi luate în situații de urgență medicală de către persoane fără o pregătire medicală de specialitate și vor exersa practic manevrele alături de instructorul SMURD.

Înscrierea participanților se face online pe site-ul www.lectiadeprimajutor.ro. Programul a fost lansat în anul 2011 cu scopul de a facilita accesul publicului larg fără pregătire medicală la informații esențiale despre acordarea primului ajutor în situații de urgență.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.