EXCLUSIV Un agent de pază de la Fratelli a făcut KO un...

EXCLUSIV Un agent de pază de la Fratelli a făcut KO un client scos din club. Vezi imaginile SCANDALOASE şi cum a fost SFIDATĂ Poliţia VIDEO UPDATE 1 Agresorul, fan al naziştilor pe Facebook

1
DISTRIBUIȚI

paznic fratelli 1

PRESSALERT.ro a intrat în posesia unor imagini scandaloase, filmate azi dimineață, în fața clubului Fratelli din Timișoara, în care se vede cum un agent de securitate îl face KO pe un client. Unul dintre clienți, angajat al unei firme multinaționale din Timișoara care a rezervat peste o sută de locuri în club, este scos din club, în jurul orei 1.50, și dus în afară pe trotuarul aflat pe malul Begăi de doi inși. Din lateral mai apare și un al treilea, îmbrăcat tot în tricou negru. Bărbatul, aflat în stare de ebrietate, este înconjurat de cei trei și la un moment dat unul dintre ei îl lovește cu pumnul, clientul picând la pământ inconștient. Incidentul s-a petrecut sub privirile clienților care erau pe terasa clubului Fratelli.

Agresorul, care este îmbrăcat cu un tricou pe care scrie Security Fratelli, se întoarce și îl întreabă pe cel care a filmat ce face, nepăsându-i de cel căzut pe asfalt.


Pe fundal se aude cum cine cere apă. La fața locului a sosit un echipaj SMURD, care a transportat victima la spital, cu traumatism cranian prin heteroagresiune. De asemenea, la fața locului au sosit mai multe echipaje de Poliție, dar care nu au putut afla prea multe despre agresor care a fost protejat de administratorul clubului. Conform purtătorului de cuvânt al Poliţiei Timiş, agentul principal Mirela Drăghicioiu „administratorul localului a fost sancţionat cu o amendă de 3.000 lei, conform articolului 35 din Legea 61 din 1991, deoarece a refuzat să ofere detalii cu privire la personalul care asigură ordinea motivând că nu ştie de producerea vreunui incident”.

Nu este pentru prima dată când în Fratelli au loc astfel de incidente violente, în unul dintre ele, victima unui celebru interlop fiind aruncată în canalul Bega.  Victima atacului poate să depună plângere împotriva agentului violent care ar putea fi cercetat penal pentru purtare abuzivă. Dacă îl recunoşti pe agresor trimite-ne un e-mail pe redactia@pressalert.ro și spune-ne cine este. 

UPDATE 1 Cu ajutorul cititorilor PRESSALERT.ro am reuşit să-l identificăm pe agentul de pază violent – Ciprian Luca. Acesta este angajat la Fratelli, conform contului său de Facebook. Agresorul a postat, de-a lungul timpului, mai multe fotografii cu Adolf Hitler care salută după modelul nazist sau cu logo-ul Waffen SS.

1 COMENTARIU

  1. Sper sa fie inchis pe viață. Acest specimen trebuie eutanasiat. Îl cunosc bine pe Luca. Se crede mare lângă Smeu dar stați liniștiți ca vor sta toți la răcoare. Acum au făcut scandal pentru o coardă care cică e amanta patronului. Data viitoarece o sa se intaple? O sa omoare pe cineva??? Alo. .. 112 …. POLIȚIA. … unde sunteti? DIICOTUL????? Clubul ala e plin de prafuri și voi închideți ochii? ?? Cică administratorul nu a vrut să prezinte actele SFIDARE. .. UMILINTA…. Asta e Poliția Română.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.