Florin Marin, mulțumit, Săndoi NU: ”Rezultat nedrept”. Reacția lui Zicu după cearta...

Florin Marin, mulțumit, Săndoi NU: ”Rezultat nedrept”. Reacția lui Zicu după cearta declanșată de o postare pe Facebook

0
DISTRIBUIȚI

 

acs poli tg  (3)

ACS Poli a remizat la Craiova, scor 1-1 cu CS Universitatea. Timișorenii rămân fără succes pe teren străin, dar antreorul Florin Marin e mulțumit de punctul obținut. Gazdele, în schimb, se declară mai puțin încântate prin vocea tehnicianului Emil Săndoi.

”E un punct câștigat în deplasare, pe terenul unei echipe foarte bune. Partida s-a desfășurat pe un teren foarte prost. Vântul s-a schimbat în repriza a doua. Nu a fost ca în prima parte. Ne-am complicat situația prin acea eliminare, sigur că sunt mulțumit de rezultat”, a declarat Florin Marin la Digi Sport.

Despre starea lui Cristian Scutaru, care s-a ales în prima repriză cu o tăietură deasupra ochiului, tehnicianul lui ACS Poli a precizat: ”Din primele informații Scutaru și-a revenit, sper să nu aibă probleme grave”.

De partea cealaltă Emil Săndoi consideră că echipa sa merita mai mult. ”Am fost în superioritate în ultimele minute.


Am mai văzut această partitură, un joc pe care îl dominăm de la capo al fine. Pe noi ne dezavantajează calitatea terenului. E un rezultat nedrept. Cred că adversarul a ajuns azi de două ori în careul nostru. Noi am ajuns în fața porții, suferim la finalizare. Un rezultat nedrept din punctul meu de vedere. În prima repriză am avut vântul în favoarea noastră, apoi împotriva noastră. Nu am ce să-i reproșez arbitrului. Cred că Achim l-a atins pe Curtean”, a spus și Săndoi pentru aceeași sursă.

Zicu, conflict cu Felix Grigore

Ianis Zicu a explicat după joc conflictul pe care l-a avut cu președintele lui CS U Craiova, Felix Grigore înainte de meci. Totul a pornit de la o postare pe Facebook a jucătorului bănățenilor. Acesta spunea despre atacul lui Bawab de la jocul cu Viitorul că i-a amintit de accidentarea sa din 2007, precizând că ”România nu a mai văzut un asemenea atac de la intrarea lui Lăcătuș… Nu e normal să existe nesimțire. Trebuie să ne respectăm pe teren”. Oltenii l-au luat în colimator pe machidon pentru aceste cuvinte. Publicul l-a huiduit la început, după ce Felix Grigore, oficialul lui CSU, s-a contrat cu Zicu înainte de meci.

”A fost o postare a mea pe Facebook. Ei au înțeles greșit. Îi apreciez lui Bawab calitatea fotbalistică, n-au înțeles, e treaba lor. Am vorbit după joc, nu e niciun fel de problemă. A fost o tensiune… Noi voiam să câștigăm. Ei își doreau puncte pentru play-off… Eu sunt obișnuit să fiu înjurat încă de când jucam la Dinamo”, a conchis Ianis Zicu după duelul din Bănie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.