Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2016

Guvernul a aprobat proiectul de buget pe 2016

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1335957744">

guvern romania ampress_ro

Guvernul a aprobat, în ședința de miercuri, proiectul de lege privind bugetul de stat și cel al asigurărilor sociale de stat pe anul 2016, cele două documente urmând să fie trimise cel târziu joi Parlamentului pentru dezbatere, a anunțat purtătorul de cuvânt al Executivului, Dan Suciu.

„Acum este o chestiune tehnică din punctul nostru de vedere, el (proiectul de buget — n.r.) a primit avizul Guvernului, în seara aceasta sau mâine dimineață — este doar o chestiune tehnică de a tipări aceste cărți și a le transmite parlamentarilor, în cel mai rău caz mâine va fi la nivelul Parlamentului”, a precizat Suciu.

De altfel, el a menționat că ministrul delegat pentru consultare publică și dialog social se întâlnește cu reprezentanții societății civile pe proiectul de buget.

Conform lui Dan Suciu, participanții la dezbaterea organizată de ministrul delegat pentru consultare publică au trimis propunerile lor, care au fost luate în considerare de experți și miniștri, unele dintre ele fiind incluse în proiectul de buget.

„Aseară, până târziu, toate elementele pe care participanții la această dezbatere publică le-au trimis Ministerului pentru Dialog Social au fost luate în considerare de experți și de miniștri, unele dintre punctele de vedere se reflectă în proiectul de buget, altele vor trebui cumva să fie, să le explicăm de ce nu le-am introdus”, a spus Suciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.