Mitropolitul Banatului a anunţat, la slujba de Crăciun, strângere de semnături pentru...

Mitropolitul Banatului a anunţat, la slujba de Crăciun, strângere de semnături pentru modificarea Constituţiei. Ce prevedere care va nemulţumi minorităţile sexuale vor iniţiatorii să fie introdusă VIDEO

13
DISTRIBUIȚI

mitropolitul banatului ioan selejan 1

Mitropolitul Banatului, Ioan Selejan, a anunţat, astăzi, la sfârşitul slujbei de Crăciun de la Catedrala Mitropolitană din Timişoara lansarea unei iniţiative civice prin care se cere modificarea Constituţiei. Mai exact să se specifice clar că familia este formată dintr-un bărbat şi o femeie, ca reacţie la faptul că, în tot mai multe state europene, au fost recunoscute famiile formate din persoane de acelaşi sex.

„Este o iniţiaţivă civică pe care fraţii noştrii care iubesc familia creştină ar dori să le-o prezinte celor care conduc destinele acestui neam şi să scrie acolo în Constituţie că familia creştină are la bază codul familiei din Sfânta Scriptură – familia este tocmită după rânduiala lui Dumnezeu – bărbat şi femeie.


De aceea, dacă veţi găsi tineri studenţi care o să vă roage să semnaţi, vă îndemn cu încredere pentru că, dacă nu mă înşel, nu ştiu dacă nu săptămâna trecută, nu ştiu dacă nu Grecia, a fost îngenunchiată în sensul acesta. Suntem un popor cu mulţi mai mulţi credincioşi şi de aceea să-l rugăm pe Dumnezeu să păzească familia binecuvântată în faţa sfântului alter al neamului nostru. Aici aţi venit frăţiile voastre şi părinţii domniilor voastre – bărbat şi femeie”, le-a spus mitropolitul credincioşilor.

Ioan Selejan a spus la finalul discursului său că „o mamă nu naşte prunci ca după câţiva ani să fie doar ţărână, ci o mamă naşte prunci pentru cer.Iubiţi credincioşi, Dumnezeu, prin întruparea sa şi prin înviere, ne-a arătat că nu doreşte ca pământul să fie cel mai mare cimitir antropologic din univers. Dumnezeu vrea ca acest pământ atât de minunat să fie locul bucuriei sale”.

13 COMENTARII

 1. Draga mitropolit, eu te recunosc ca fiind un mafiot cu o ata ce-ti tin urechile sa nu cada! Pentru ca in lumea ta mica, mica se gaseste un IAD, te blestem sa arzi in flacarile lui !

 2. Bravo! In sfarsit popii si-au gasit adevaratul rol,al lor si al Bisericii,si au renuntat la combinatiile politice!
  Felicitari parinte,si sa dea Dumnezeu sa reusesti!

 3. Invit pe toti prietenii mei sa semneze aceasta petitie.
  Imi permit sa continui si eu initiativa obtinind semnaturile clientilor care vin la birou la mine
  Intradevar acesta este rolul bisericii si nu acela de a face politica cum facea preotul care a murit saptamana trecuta Pop M. Putini stiu ca acel preot a fost vazut in salile de judecata ca martor la divorturi,beneficiar al proprietatilor parajate etc ca a fost initiatorul HCLMT care a favorizat tiganii sa preia imobile din Timisoara stopind caile de atac ale CLMT.

 4. Doamna avocat,acum incepeti sa imi placeti!
  Felicitari!
  Mishu aka Adelina, nu nu cred ca sunt idioata,mai ales ca anual sustin cateva teste psihologice.Dar tu?
  Asa reiese din comentariul tau.Ca ai fi cam retardat…
  Conform comentarului tau,esti destul de redus si nu intelegi sensul general al unei fraze….
  Logica pentru tine este doar un cuvant auzit la scoala…

 5. Biserica ar trebui sa se ocupe de viata spirituala a oamenilor, si cu nimic mai mult.

  O sa fie poponari care se ling in fata copiilor. Asa, si? Nu sunteti in stare sa le spuneti copiilor ca exista barbati atrasi de barbati si femei atrase de femei? Copii nu judeca, nu sunt rasisti, nu sunt homofobi, nu urasc pe nimeni, astea vin de la dragii lor parinti.

  Biblia spune multe lucruri, printre care si ca femeia este mai prejoasa ca barbatul si ca sclavia e in regula. Nu cred ca e o sursa buna de inspiratie pentru modul de viață dacă o iei la propriu. Daca se preiau invataturile ei si este inteleasa ca un ghid de viata, e foarte bine.

  Pentru o religie ce se declara o religie a iubirii si comuniunii, vad prea multa discriminare si ura, cu atat mai mult de la preoti.

  Craciun fericit.

 6. Oameni buni….E trist sa vezi ca în anul 2015 încă mai trăiesc oameni la nivelul evului mediu…
  Oameni cu facultate…..Va-ți pus vreodată întrebarea câți oameni au murit în 2000 de ani în numele lui
  Dumnezeu ? Care e defapt rolul bisericii ?Ce scrie în biblie ? Sa fii tolerant cu cei ce greșesc….
  De ce nu se concentrează Biserica pe rolul prescris de Dumnezeu ?
  De ce nu ajuta cu banii primiți oamenii ? Își construiesc palate….mașini…etc pe când mor oameni de foame ,frig….asta spune totul despre ei…..
  Am o întrebare….dacă vrea sa va restrângă cineva dreptul de om…exprimare libera ..ce faceți ?Săriți cu o falca în cer și una în pământ….
  Deci în concluzie…persecutarea e ok atâta timp cât nu ne privește pe noi…..
  Trăiesc de 20 de ani în Germania și vad ca nu am ales greșit….

 7. As vrea sa mai spun un singur lucru în ceea ce privește Homosexualitatea.Intre studenții la Teologie sunt probabil mai mulți Homosexuali decât în toata Timișoara la un loc…. Citiți știrile internaționale ?
  Biserica creștina a plătit sute de milioane pt a mușamaliza cazurile de pedofilie….violări de copii ce se duc la biserica sa se roage la Dumnezeu….ați citit cumva ce petreceri de Homosexuali se dau la Roma ?
  Cu Callboy etc….
  Si atunci Biserica creștina face pe moralista ????Ia bani de la criminali ,hoți ca ei sa-si poată spală păcatele ?Deci ca atare e ok sa furi sa distrugi vieți atâta timp cât dai parte la biserica….
  Dar hai sa ne enervam pe homosexuali…..BRAVO

 8. Mulțumim lui Dumnezeu ca nea dat asa preoti minunati care sa lupte pt mantuirea noastră si sa ne uneasca intru pazirea poruncilor lui Dumnezeu.
  Acești preoti minunati au si ei mare nevoie la randul lor de sprijinul nostru asa ca haidti sa ne unim in jurul lor ca un scut si sa avem grija de ei caci in momentele astea sunt foarte incomozi pentru cei ce vor sa piardă lumea in păcate si sa ne despartă pe noi si urmasii nostri de Bunul Dumnezeu.
  AMIN

  PS. NU EXISTĂ SI O PETITIE ONLINE PT STRANGEREA SEMNATURILOR?

 9. Suntem un popor crestin ….,atunci sa traim dupa Cuvantul Domnului, adica dupa Biblie. FAMILIA ESTE ALCATUITA DINTR-UN BARBAT SI O FEMEIE.
  Daca am fii toti gay,cine ar mai face copii? Dece sa ne creasca copiii homosexualii? Ce sa ii invete? Va veni mania lui Dumnezeu peste noi daca aprobam asa ceva, asemenea Sodomei si Gomorei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.