Riviere WinterFest – festival de iarnă pe malul Begăi. Ce bunătăți puteți...

Riviere WinterFest – festival de iarnă pe malul Begăi. Ce bunătăți puteți găsi acolo și ce artiști concertează

0
DISTRIBUIȚI

riviereÎn perioada 11 – 27 decembrie, pe terasa Riviere și Grădina Bănățeană, se va desfășura Riviere WinterFest, primul festival de iarnă de pe malul Begăi. Localurile de pe malul Begăi vor fi decorate de vis, în spiritul Crăciunului, vor aduce căsuțe cu mâncare specifică, iar în fiecare zi de festival va fi câte un concert.

Cei care doresc să participe se vor putea ospăta cu bucate alese de la căsuțele brandurilor locale consacrate în Timișoara și prezente la festival: grătare, purcel la rotisor, gulaș, coaste, ciolan, mâncare de vânat, dar și cu produse de patiserie și prăjituri.

Concertele vor începe în fiecare seară la ora 20.00, până în momentul de față fiind anunțate trupele din primele trei seri.


Este vorba despre Brass Band, în 11 decembrie, Alexandra Mitroi & Bang, în 12 decembrie, și Zebbra Band, în 13 decembrie. Restul artiștilor urmează să fie anunțați de către organizatori în zilele următoare.

Pentru a asigura confortul celor prezenți din punct de vedere al temperaturilor scăzute, au fost instalate încălzitoare pe terasă, iar două restaurante din incintă vor fi deschise pentru a-i adăposti de frig pe vizitatorii festivalului. De asemenea, băuturile calde nu vor lipsi de la fața locului, fie că este vorba despre ciocolată caldă, ceai sau tradiționalul vin fiert.

Festivalul Riviere Winter Fest 2015 începe vineri, 11 decembrie, la ora 12.00. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.