Șeful Poliției din Gătaia, reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte UPDATE...

Șeful Poliției din Gătaia, reținut pentru lovituri cauzatoare de moarte UPDATE 1 Ce spun procurorii

7
DISTRIBUIȚI

catuse 1

Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș a decis, astăzi, reținerea pentru 24 de ore a comisarului Daniel Disagă, șeful Poliției din Gătaia, acesta fiind acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. Ancheta a pornit anul trecut după ce un bărbat a murit în condiții suspecte. La vremea respectivă familia bărbatului a reclamat faptul că victima a fost coborâtă din autobuzul cu care se întorcea din Timișoara și dus la Poliție. Acolo, în timpul audierilor, Disagă l-ar fi lovit cu pumnul pe cel audiat, acesta dezechilibrându-se și căzând. În cădere s-a lovit de un birou cu capul.


Ulterior, victima a fost dusă la spital pe motiv că bărbatului i s-ar fi făcut rău și în scurt timp a decedat. Apropiații au susținut că moartea ar fi survenit în urma loviturilor primite în sediul Poliției Gătaia. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE 1 Procurorii au anunțat prin intermediul unui comunicat de presă că „în data de 09.08.2014, în jurul orei 17.30, în timp ce se afla în biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei oraşului Gătaia, Disagă Daniel-Ion,ofiţer de poliţie în cadrul IPJ Timiş, i-a aplicat victimei I. G. aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia victima s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi în scurt timp la decesul acesteia. În documentarea activităţii infracţionale procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Directiei de Informaţii şi Protecţie Internă – Serviciul de Informatii și Protectie Internă Timiș”.

7 COMENTARII

  1. Na Disaga ca,ai scapat de loare de mita si te-ai dus cu L.C.M. Oare pisatu ala de Specu din Moravita iti va aduce mita in continuare la parnaie hahahaaaa. Gura mati si tie si lu toate sifoanele tale

  2. Destul de neplacut. Insa in Romania nu i se poate intimpla mare lucru.Cercetarile vor dura aproximativ 6 luni.el va fi suspendat in acest timp, desigur.In mod normal daca se stabileste ca omul a decedat din cauza unei lovituri cauzatoare de moarte, militianul ar trebui sa isi ia 6 ani fara posibilitate de eliberare conditionata.Insa, aici e altfel. Ii vor da un an cu suspendare ca e la prima abatere.Mai scrie si el o carte intitulata Rolul loviturilor de corectie aplicate in timpul cercetarilor preliminare, si uite asa unul e mort altul bine mersi cu salariu de 4000 ron.Romania, ce sa-i faci….

  3. Dar eu nu înțeleg de ce vorbiți în necunostinta de cauza numai ca sa va aflați în treaba … aveți voi un dosar în fata ca sa fiți siguri de ce s-a întâmplat??

  4. Nu înțeleg de ce vorbiți în necunostinta de cauza doar ca sa va aflați în treaba .. aveți un dosarul fata ca sa știți exact ce s-a întâmplat? ? Nu știți ca toate știrile sunt în mare parte eronate ?? Este un om al legi fără de care am fi toți ca în jungla … gândiți oameni buni înainte de a vorbi …

  5. Ați cunoscut personal această persoană? Nu lăsați comentarii dacă nu știți, eu cred ca este nevinovat. Este și a fost mereu un prieten desăvârșit, un om cu frica de Dumnezeu, eu cred ca se va face dreptate. DUMNEZEU VA FACE CE ESTE DREPT. Nu va bucurați de răul nimănui, nu judecați o persoana , cred în Dumnezeu și în dreptate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.