Timișorenii, invitați să ia contact cu piața de capital la lansarea primului...

Timișorenii, invitați să ia contact cu piața de capital la lansarea primului Invest Club din Banat. Ce a spus fondatorul Flavius Josan la PRESSALERT LIVE despre inițiativă VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

octavian josan1

De mâine orașul de pe Bega va avea un Club al Investitorilor. Invitat în această seară la PRESSALERT LIVE, Flavius Josan, fondatorul Invest Club Timișoara, a explicat că noua organizație își propune să le prezinte bănățenilor o alternativă de afaceri, să promoveze Bursa de Valori și totodată să sprijine pe oricine e interesat să investească în acțiuni.

”Scopul e în primul rând promovarea investițiilor pe piața de capital, ca o alternativă de economisire la depozitele bancare în special pe care le au românii. Un al doilea motiv ar fi promovarea Bursei de Valori iar un alt motiv ar fi întâlnirea între oameni pentru a schimba idei, opinii, informații.


Un alt scop important ar fi o încercare de a dezvolta gândirea economică și educația financiară. E foarte jos nivelul din păcate”, a declarat Flavius Josan la PRESSALERT LIVE.

”Ideea inițială mi-a venit de la un fost coleg din Cluj, unde există de la inceptul anului un Invest Club. Văzând că oamenii se arată interesați am decis să deschidem și în Timișoara. Clubul din Cluj funcționează ca un ONG. Inițial vom lucra ca un punct de lucru al aceluia”, a mai spus Flavius Josan.

Noul club al investitorilor își dorește să fie și un cadru în care oamenii de afaceri să se educe. Totodată își dorește să atragă și persoane din alte medii, indiferent de ocupație. ”Ideal ar fi să ne întâlnim lunar. Vom anunța din timp. Oricine e interesat de domeniu poate să vină mâine la lansare și cei care nu cunosc nimic despre bursă. Dacă doresc să știe mai multe îi așteptăm ulterior la întâlnirile lunare. Pot să vină și posibili oameni de afaceri, care ar dori pe viitor să-și listeze companiile”, a precizat Josan.

Invest Club Timișoara se va lansa joi, 17 decembrie, de la ora 18.00, în Corpul D de la City Bussines Center, din str. C. Brediceanu nr. 10, parter. Invitați sunt Bogdan Mugescu, reprezentant marketing, de la Bursa de Valori București, Tudor Irimia de la Invest Clubul din Cluj și Radu Ticiu de la Startup Hub.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.