ATENȚIONARE transmisă de DRDP șoferilor din Timiș. Unde puteți verifica starea drumurilor

ATENȚIONARE transmisă de DRDP șoferilor din Timiș. Unde puteți verifica starea drumurilor

0
DISTRIBUIȚI

zapada  timisoara drum

Cele mai modern utilaje de deszăpezire din Timiș au fost relocate, la solicitarea CNADNR, în zona de sud-est a României, unde viscolul și zăpada crează reale probleme în trafic.

Conducerea CNADNR SA a decis relocarea de la DRDP Timișoara, dar și de la instituțiile omoloage, DRDP Cluj și DRDP Brașov, a șase autofreze și trei șenilate, astfel încât pe lângă cele existente, numărul total de utilaje cu care se va acționa în zonele afectate va fi de 32 de autofreze și 5 șenilate.


Utilajele au fost relocate la DRDP București – Autostrada A2 – Lehliu, respectiv la SDN Buzău; la DRDP Constanța – Autostrada A2 – Lehliu – Fetești și la SDN Constanța, SDN Slobozia, SDN Tulcea.

Conducerea DRDP Timișoara face apel către șoferii care au drumuri în țară ca De asemenea, înainte de plecare să se informeze asupra stării reţelei de drumuri naţionale la Dispeceratul Comandamentului Central de Iarnă, la numerele de telefon 021/9360, TEL VERDE 0800.80.9360 sau de pe pagina de web a Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA (www.cnadnr.ro/ Situaţia Drumurilor Naţionale).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.