Autocarele zăpezii îi duc pe timişorenii iubitori ai sporturilor de iarnă până...

Autocarele zăpezii îi duc pe timişorenii iubitori ai sporturilor de iarnă până în Muntele Mic. Cum circulă şi cât costă biletele

0
DISTRIBUIȚI

muntele mic

Veşti excelente pentru timişorenii iubitori ai sporturilor de iarnă care-şi propun să petreacă cel puţin o zi în inima munţilor, dar nu au maşină. Din acest weekend, vor fi reintroduse autocarele zăpezii pe traseul Timişoara-Lugoj-Muntele Mic.

Acestea vor circula în zilele de sâmbătă şi duminică, cu întoarcere în aceeaşi zi.


Plecarea este la ora 07.30 din Timişoara şi retur la ora 17.30 din Muntele Mic. Biletul dus-întors pentru o persoană şi skipass inclus din Timişoara costă 130 de lei. În acest moment, stratul de zăpadă în Muntele Mic este de aproximativ 38 de centimetri. Mai multe informaţii despre autocarele zăpezii sunt disponibile AICI!

Staţiunea montană Muntele Mic este situată la poalele versantului sudic al Munţilor Ţarcu, la o altitudine de 1.525 m, în judeţul Caraş-Severin. Iarna, Muntele Mic este una din staţiunile privilegiate din ţară, deoarece zăpada ţine chiar şi 180 de zile pe an. Pârtiile de schi au grade diferite de dificultate, instalaţiile de cablu, nocturna, ospitalitatea cabanierilor şi peisajele încântătoare oferă turiştilor o vacanţă de neuitat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.