BC Timișoara DEPĂȘEȘTE un adversar direct în lupta pentru supraviețuire. Cine au...

BC Timișoara DEPĂȘEȘTE un adversar direct în lupta pentru supraviețuire. Cine au fost principalii marcatori ai ”leilor” la Mediaș

0
DISTRIBUIȚI

bct medias (17)

BC SCM Timișoara a câștigat un duel crucial în lupta din subsolul clasamentului. ”Leii din Banat” s-au impus pe terenul celor de la Gaz Metan Mediaș, scor 99-87, după ce gazdele au condus la pauză (48-43). Jeremic, Djapa și Dundjerski au fost principalii realizatori ai alb-violeților, care au obținut doar al treilea succes stagional.

Primul sfert a început bine pentru elevii lui Nenad Mandic dar s-a încheiat sub semnul echilibrului: 23-23. Ardelenii au reușit să se impună în a doua pătrime, după ce au ajuns și la +7 pe tabelă.


BCT-ul a revenit însă după pauză. Mai întâi Dundjerski, apoi Veselinov, i-au ajutat pe bănățeni să treacă în avantaj. S-a ajuns chiar și la 71-60 pentru ”lei” după un dunk marca Jeremic. 33-20 pentru oaspeți a fost scorul sfertului 3. Ultimele zece minute au fost mai echilibrate, da Gazul nu a putut să schimbe soarta punctului bonus. BC Timișoara a avut în final și +16 (83-99) și a fost aproape de ”sută” prin Milencovici.

Cei mai buni marcatori ai ”leilor” au fost Jeremic și Dundjerski, câte 23 de puncte fiecare, urmați de Djapa (22 puncte). Au mai punctat pentru BC SCM Timișoara: Veselinov (10 pt.), Milencovici (11), Warren (2), Zivanovic (3) și Toth (5). Pentru gazde Pusthavar a fost coșgheter, cu 22 de puncte.

Victoria de pe terenul medieșenilor înseamnă și un bonus de moral pentru bănățeni, care sunt încă departe însă de a-și asigura un loc în LNB și la anul. Doar locul 11, retrogradabil, și trei victorii pentru BC Timișoara până acum, cu una mai mult decât Gaz Metan și patru mai puține față de următoarea clasată, Pitești*. De menționat că argeșenii sunt penalizați cu trei puncte așa că se află doar la o lungime distanță de alb-violeți.

Următorul meci va fi primul pe teren propriu pentru BCT în noul an. Miercuri, 3 februarie, timișorenii primesc replica lui Dinamo.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.