Egal cu o divizionară secundă în primul test din 2016 pentru ASU...

Egal cu o divizionară secundă în primul test din 2016 pentru ASU Poli. Apariție-surpriză în echipa timișoreană

0
DISTRIBUIȚI

12640493_451723921684440_279289294796854596_o

ASU Politehnica a disputat azi primul amical al iernii în timpul perioadei centralizate. Formația pregătită de Sorin Brîndescu a remizat cu Olimpia Satu Mare la Salonta, scor 2-2. Pentru formația alb-violetă au marcat Bădăuță și Tulcan iar în garnitura din prima repriză a fost folosit puștiul Patrick Peter, care rămâne în vederile liderului C4.

Aflată într-o situație dificilă financiară, ”Oli” a devenit partener de tradiție în teste pentru ASU Poli. Formația lui Tiberiu Csik, ocupantă a locului 8 în B2, câștigase primul amical al iernii cu 1-0 în fața maghiarilor de la Balmazújváros Sport Kft. Azi, pe ”sinteticul” de la Salonta, atât sătmărenii, cât și timișorenii au folosit câte o garnitură diferită pe repriză.

Timișorenii au deschis scorul prin Bădăuță în minutul 20. Olimpia a egalat rapid prin Takacs. Mai mult, căpitanul galben-albaștrilor, Iuhas, a oferit divizionarei secunde avantaj la pauză, scor 2-1. ASU Politehnica a reușit însă să egaleze în partea a doua prin experimentatul Flavius Tulcan, care a marcat cu 25 de minute înainte de final. Ambele formații au mai avut șanse bune de gol, dar tabela nu s-a schimbat.

Pentru alb-violeți a fost primul amical al iernii. Echipa pregătită de Sorin Brîndescu e cantonată de miercuri la Moneasa. ”Băieții s-au mișcat bine.


Ținând cont de perioada în care ne aflăm, efortul depus a fost mulțumitor. Obiectivul pe care ni l-am fixat pentru jocul de astăzi a fost îndeplinit în proporție de 90%. Olimpia Satu Mare e o echipă bună, de liga a doua, au început mult peste noi… Am fost poate și noi fricoși puțin la început, din cauza diferenței dintre eșaloane, dar apoi ne-am revenit și ne-am dat seama că ne ridicăm la nivelul adversarului. Sunt mulțumit de toți jucătorii, pentru că în această perioadă urmărim în primul rând efortul fizic și mai puțin realizările tehnico-tactice”, a declarat Sorin Brîndescu, tehnicianul lui ASU Poli, pentru Druckeria.ro.

Următorul joc pentru ASU Politehnica va fi cu formația Gloria Lunca Teuz Cermei, liderul D-Arad, meci programat miercurea viitoare în stațiunea arădeană, dar programul se poate modifica în funcție de condițiile meteo.

A jucat și Patrick Peter 

Deși nu face parte din lotul timișorenilor, în amicalul de azi a fost folosit la ASU Poli și juniorul Patrick Peter (LPS Banatul). Puștiul în vârstă de 15 ani remarcat la juniorii lui ACS Poli rămâne în vederile liderului din C. El e urmărit și de Lazio Roma și a fost folosit în condițiile în care Brîndescu avea doi indisponbili azi, pe Todorov și Fișteag. ”Într-adevăr, nu e în lotul de 23, dar el și-a manifestat dorința de a se pregăti cu noi. I-am acceptat dorința, e un jucător tânăr și i-am oferit astfel o șansă astăzi”, a precizat antrenorul lui ASU Poli.

ASU Politehnica

Repriza I: Rogojină – Birău, Bilia, Ugocian, Damian – Vucea, Giuricici, Rebenciuc, Țugui – Peter, Bădăuță.

Repriza a II-a: Burtic – Contescu, Stefanovici, Gălan, Taub – Marin, D. Codrea, Stancu, Ghinescu – Sulea, Tulcan.

Antrenor: Sorin Brîndescu

Olimpia Satu Mare

Repriza I: Șuta – Muntean, Mureșan, Heil, Iuhas – Takacs, Onicaș, Villand, Bura – Buhăescu, Bîgiu.

Repriza a II-a: Băican – Ciul, Csik, Tătaru, Brata – Ștef, Rus, Kanalos, Ianc – Faur, Mărkuș.

Antrenor: Tiberiu Csik

Foto: FC Olimpia Satu Mare / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.