Marius Craina vrea să fie preşedintele Senatului Universităţii de Medicină din Timişoara....

Marius Craina vrea să fie preşedintele Senatului Universităţii de Medicină din Timişoara. De ce îşi doreşte ca profesorii care au vârsta de pensionare să fie menţinuţi în activitate

0
DISTRIBUIȚI

marius craina2

Marius Craina, managerul Spitalului Judeţean Timişoara, vrea să fie şi şef al Senatului Universităţii de Medicină şi Farmacie „Victor Babeş” din oraş. Medicul timişorean a anunţat că-şi depune candidatura, prin intermediul unei scrisori deschise.


Dacă va fi ales, Marius Craina şi-a propus, printre altele, să insiste ca profesorii care au vârsta de pensionare să fie menţinuţi în activitate, „întrucât consider că au o experiență didactică vastă și profesionalism, sunt buni coordonatori de doctorate, cu atât mai mult cu cât este notoriu că pensiile acestora sunt mici, chiar umilitoare”.

Managerul Spitalului Judeţean Timişoara spune că este cadru didactic la Universitatea de Medicină încă din anul 1992. De asemenea, Marius Craina precizează că, în cazul în care va fi ales preşedinte al senatului, va încerca să modernizeze sălile de lectură de la bibliotecă şi din cămine și va contribui la transformarea universităţii într-un centru de excelenţă.

Preşedintele Senatului Universităţii de Medicină din Timişoara va fi ales în data de 28 ianuarie din cei 44 de membri ai acestuia. În perioada 1 – 15 februarie se pot depune dosarele de candidatură pentru funcţia de rector, urmând ca alegerile să aibă loc în data de 23 februarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.