PENIBIL Primarul Robu, un nou atac HALUCINANT la adresa PRESSALERT.ro după dezvăluirea...

PENIBIL Primarul Robu, un nou atac HALUCINANT la adresa PRESSALERT.ro după dezvăluirea despre cât costă Mercedes-ul cu care se plimbă

1
DISTRIBUIȚI

robu pressalert

Dezvăluirea făcută la PRESSALERT LIVE că Mercedes-ul cumpărat de Retim, cu care se plimbă gratis primarul Timişoarei, a costat nu mai puţin de 73.936 euro i-au provocat lui Nicolae Robu adevărate crize de nervi, acesta atacând PRESSALERT.ro, dar nespunând nimic despre cum s-a minţit un an de zile că maşina ar costa vreo 40.000 euro şi nici despre cum societatea de salubritate nu este pusă să plătească penalităţile care au depăşit şase milioane de lei, conform celor de la Direcţia de Mediu.

După ce, la Antena 3, Robu a declarat „nu mă interesează luxul.


Nu vreau să cedez în faţa unui nemernic care este o nulitate, care nu are nimic în comun cu presa”, a urmat un nou atac la numai câteva ore distanţă. Nu a mai aşteptat dimineaţa ca să fie intervievat la televiziunea Facebook a Primăriei Timişoara, ci a postat pe contul său un „interviu” pe care-l redăm integral aşa cum a fost publicat de Nicolae Robu – „INTERVIU ULTRASCURT Reporterul: Domnule Robu, ce reprezintă pentru dv. pressalert? Robu: Vă răspund numai întrucât presupun că, de fapt, ați vrut să spuneți pressabject. Deci: pentru mine, pressabject reprezintă o adunătură de indivizi și individe fără nicio legătură cu jurnalismul, care când erau mici, la povești, au ținut mereu cu zmeii. DACĂ APRECIAȚI INTERVIUL, CLICUIȚI LIKE. DACĂ NU-L APRECIAȚI, POSTAȚI TEXTUL: „DISLIKE! ȘI EU AM ȚINUT CU ZMEII!” :))”.

Declaraţiile halucinante ale şefului PNL Timiş şi primar al Timişoarei nu ne vor opri în a continua să ne facem datoria de jurnalişti şi să informăm publicul. Suntem obişnuiţi cu presiunile care nu fac decât să ne întărească şi mai mult convingerea că mai sunt lucruri de descoperit în legătură cu acest scandal şi nu numai.

1 COMENTARIU

  1. Poate cateodata pare ca o cam dati cu psd cu toate ca am vazut ca mai dati si in ei…dar sa fim seriosi maimuta asta ii primar? :)) tineti-o tot asa pressalert!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.