Politica estompată: băgatul pumnului în gura presei

Politica estompată: băgatul pumnului în gura presei

3
DISTRIBUIȚI

loredana codrut

Cu toții știm, chiar dacă nu aplicăm în viața de zi cu zi, zicala șmecherului: spune-i tu de mă-sa, ca să nu zică el de mă-ta. Asta e exact atitudinea pe care o are vremelnicul primar al Timișoarei, Nicolae Robu, față de oricine îl critică chiar și cu motive întemeiate.

Domnule Robu, n-o să vorbesc despre dejecțiile pe care le-ați aruncat la adresa PRESSALERT.ro pe Facebook. Pentru că sunt doar vorbele aruncate de un om enervat de faptul că una câte una minciunile sale pică. Nu mai e un secret pentru nimeni că v-ați înconjurat de personaje slugarnice pe care le-ați pus în funcții cheie. Funcții vremelnice care nu le oferă nicio altă calitate decât aceea de complici la distrugerea spiritului Timișoarei, prin tăcerea în fața dumneavoastră. Da, domnule Robu, ați asfaltat străzi, trotuare, ați reabilitat parcuri și ați drămuit banii orașului.


Și? Care e motivul de laudă, stimate domn? Ați fost ales să o faceți! Nu ați venit cu bani de la Bocsig să investiți în Timișoara.

Pe de altă parte, treptat, sub masca tansparenței, încercați o revenire la comunism, la discursul unic. Aveți emisiune pe Facebook și conferințe transmise în direct unde curioșii pot vedea că vorbiți numai ce vă convine și că habar nu aveți de subiecte importante pentru oraș. Aici, în orașul în care s-a murit în 1989 pentru libertate, toți, toți cei care vă contestă sunt niște lichele. Fie plătiți de PSD, fie proști, fie invidioși, toți cei care au un alt punct de vedere sunt jigniți și puși la perete de imaculatul Nicolae Robu.

Sunteți expert în manipulare căci, mai nou, pentru orice chichiță de informație presa trebuie să facă cerere pe Legea 544. Iar veșnicele personaje din primărie nu pot să răspundă decât în 30 de zile, chiar și la întrebări la care un om competent ar răspunde în maxim două ore, pentru că ăsta e ordinul: bătaie de joc și oferirea doar a informațiilor care vă convin. Ați vrea ca presa slugarnică să scrie după dictare doar ce serviți dumneavoastră în conferințe. Și nimeni să nu încerce să afle mai mult, căci dacă o face, se trezește ba jignit, ba obstrucționat.

Domnule primar, oricâte obloane încercați să trageți peste ochii timișorenilor, dincolo de estompator și de alte tertiupuri de care vă folosiți pentru a părea altfel, vi se vede adevărata față, zi de zi tot mai mult, chiar și de după geamurile fumurii ale Mercedesului de 74.000 de euro, deci 37.000 din bani publici.

3 COMENTARII

  1. Cum stati, stimata doamna/dsoara, cu casatoriile gay in Timisoara ? Se mai face lobbing la greu, adica se mai baga pumnul in gura cetatenilor normali ?

  2. asta e tot un articol din seria: „ciinele de paza a democratiei nu latra, ci sfisie” autor Dragos Bota. cred ca problema e mai mult ca acest ciine cauta un os de ros si nu-l gaseste.
    P.S. nu ma astept sa si publicati commentul asta.

  3. Tandemul Loredana Codruț (ziaristă) – Alfred Simonis (șeful consilierilor locali ai PSD) rezistă și la începutul anului 2016. Ziarista Loredana Codruț, NEO-OBEDIENTĂ? Propune ca întreg Consiliul Local Timișoara să poarte denumirea de ”Consiliul Alfred Simonis”. 🙂 🙂 🙂 🙂 Hi!Hi!Hi!Hi! A se vedea: http://www.pressalert.ro/2016/01/13-01-2016-invitati-loredana-codrut-si-bogdan-herzog/comment-page-1/#comment-203981.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.