SCANDALOS Apa izvorăşte în mijlocul carosabilului la subpasajul Michelangelo, o investiție de...

SCANDALOS Apa izvorăşte în mijlocul carosabilului la subpasajul Michelangelo, o investiție de 48 milioane de lei. Vezi ce AVERTISMENT a primit echipa PRESSALERT.ro de la Poliţia Locală pe lângă amendă UPDATE Reacția primăriei VIDEO și FOTO

8
DISTRIBUIȚI
izvor pasa 3
Locul de unde izvorăște apa în subpasajul Michelangelo Foto Adrian Pîclișan

Situaţie scandaloasă în subpasajul Michelangelo din Timişoara, care a fost inaugurat faraonic, acum opt luni, de ziua de naştere a primarului Nicolae Robu cu cvartet de coarde, după ce s-au investit 11 milioane de euro din fonduri europene – apa izvorăşte din mijlocul carosabilului în partea dinspre universitate. Problemele au apărut în zona unde, luna trecută, s-au făcut lucrări de reparaţii, după ce pasajul a fost închis pentru ore bune fără explicaţii. Chiar dacă în restul pasajului este asfaltul uscat, în porţiunea respectivă, aproape de axul drumului, apa iese la suprafaţă şi se scurge spre mijlocul pasajului, aşa cum se poate vedea şi în înregistrarea video. O mare problemă a fost în perioada în care a îngheţat, dovadă fiind că pe margine erau mai mulţi saci cu inscripţia „Retim” în care era sare. Cu toate acestea nu a existat, până acum, niciun anunţ din partea administraţiei Robu în legătură cu pericolul din subpasaj, ba mai mult primarul i-a atacat în mod violent pe jurnaliştii care au vorbit despre problemele de la subpasaj, susţinând că totul este în regulă şi că ziariștii vor doar să denigreze Timişoara.

La scurt timp după ce am oprit maşina în subpasaj, pe zona haşurată dintre cele două benzi de circulaţie, de unde izvora apa, pentru a filma a apărut un echipaj al Poliţiei Locale. „Nu aţi filmat mare lucru, aşa-i, vreo 14 secunde? V-am monitorizat. Ştiţi că sunt camere care merg non-stop”, ne-a aruncat unul dintre poliţişti locali, care ne-au cerut să-i urmăm din subpasaj. Unul dintre agenţi, în timp ce se pregătea să scrie procesul verbal de contravenţie pentru că am oprit maşina în subpasaj, a recunoscut că „se ştie. Dacă sunt probleme se ştie de cei care se ocupă de pasaj”, în timp ce colegul său se chinuia să filmeze discuţia cu telefonul mobil. În timp ce scriau amenda, agenţii de la Poliţia Locală ne-au avertizat cu un aer de superioritate, pe mine și pe colegul meu, fotoreporterul Adrian Pîclișan, că ştiau că maşina cu care am fost este a unor jurnalişti şi că este şi un Smart cu care mergem pe teren.

La procesul verbalul întocmit de Poliţia Locală prin care am fost amendat cu 420 lei, am contestat că am oprit în pasaj pentru a bloca circulaţia, notându-se la solicitarea mea că „am coborât în pasaj deoarece în calitate de jurnalist la PRESSALERT.ro documentam faptul că în subpasaj izvorăşte apa din mijlocul carosabilului, pentru a dovedi astfel că primarul Nicolae Robu minte când spune ca nu sunt probleme la subpasajul Michelangelo”.

UPDATE PRESSALERT.ro a încercat că obțină o reacție oficială din partea PMT cu privire la problemele din pasajul rutier Michelangelo, însă purtătorul de cuvânt al municiapalității, Alina Pintilie, are telefonul închis.


Nu numai atât, dar în loc să explice public ce se întâmplă la pasajul Michelangelo, cu care s-a lăudat luni bune, primarul Nicolae Robu postează texte pe Facebook legat de vizualizările PRESSALERT.ro.

O reprezentantă a Departamentului de Comunicare din PMT ne-a transmis că primarul Robu este singurul care face declarații. Sunat de reporterul PRESSALERT.ro, edilul-șef nu a răspuns la telefon.

8 COMENTARII

  1. Curge apă din ăăă, din ăăă, din ăăă… El se da jurnalist, saracul si vrea sa fie luat in serios, dar nu-i in stare să explice, cu cuvintele lui, ce caută acolo :)))

  2. Sunt amendati si agentii care au stationat in pasaj sau ei sunt exceptii de la regulament? Nu e mai bine sa faca dom’ primar fantana arteziana in subpasaj? Ca treaba e deja pe jumatate rezolvata si bifeaza dintr-un foc doua „realizari” marca Robu.

  3. Cam arogant domnule jurnalist! Ai indicator cu interzis tu il incalci si ai pretentia sa nu fi sanctionat ca tu esti de la presa! Si ai si tupeu sa incepi sa vorbesti de sus! Asta e presa de sant ce faceti voi, nu e bine ca face ROBU pasaje ca incepe sa picure apa, nu e bine ca a facut centrul pietonala ca numai circula masinile, nimic nu e bine, trebuia totul lasat asa! Candideaza tu la primarie si daca iesi poti sa construiesti statuia libertatii in centru! Chiar sunteti penibili!

  4. Ce frumos vb agentul (care are oarecum prioritate),în schimb jurnalistul vieții. ….whatever!ai încălcat regulile de circulație dobitocule ca sa filmezi ,,pârâul de la Michelangelo„,sa rezolvi ce?ca Robu încearcă sa-ți facă un oraș exemplu iar toți poponarii ca și tine caută nod în papura,pt ce?

  5. Catre pocaitul: pocaitule daca ai stii ce reprezinta statuia libertatii nu ai mai pupa dosul unui bolnav psihic! Incearca sa verifici ca defapt robulete psiho nu a prea facut mai nimic in afara de parculetul din spatele casei lui, in rest nimic 0, s-a laudat cu 1000 de proiecte nu a terminat niciunul, toate aceste proiecte sunt de pe vremea lui Ciuhi nu zic ca ala era bun sau rau, dar cu siguranta nu avea probleme la mansarda! Pacat de saraca Timisoara bogata!

  6. Al naibii de multe proiecte avea Ciuhandru dar, ce să vezi, nu a realizat nici unul în timpul mandatului său. Așa contracandidați să tot ai! Având in vedere faptul că postez un comment într-o hazna, menită să „informeze” persoane cu deficiențe mintale, subliniez existența ironie în fraza de mai sus.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.