SCANDALUL în PMP continuă din cauza înscrierii lui Dorin Cândea în partid:...

SCANDALUL în PMP continuă din cauza înscrierii lui Dorin Cândea în partid: „Atât timp cât cineva nu e urmărit penal, e liber să facă parte din ce partid doreşte”

0
DISTRIBUIȚI

dorin-candea-3 flip

Scandalul din ultimele zile din Partidul Mişcarea Populară Timiş, provocat de acceptarea lui Dorin Cândea în partid, fost consilier județean PDL și fost șef al Registrului Auto Român, condamnat pentru infracțiuni cu mașini și ulterior reabilitat, sunt considerate drept discuţii minore de conducerea centrală a PMP. Vă reamintim că Roxana Iliescu, liderul PMP Timiş, vrea să-l promoveze pe Dorin Cândea în partid, dar o bună parte din membri organizaţiei s-au opus. Acesta este motivul pentru care secretarul filialei, şi nu numai, au luat poziţie, motiv pentru care a fost revocat din funcţie.

„Ne-am întâlnit astăzi, la ora 10.00, cu absolut toţi colegii din partid pentru a discuta. Filiala Timiş este închegată, îşi face treaba. Acum câteva zile au fost câteva discuţii minore, sunt aici pentru a mă lămuri dacă sunt probleme, dacă e ceva de remediat.


Dacă sunt probleme, voi descoperi. Nu mi-am exprimat susţinerea pentru nimeni, Dorin Cândea are susţinerea organizaţiei judeţene Timiş a partidului. Atât timp cât cineva nu este urmărit penal, e liber să facă parte din ce partid doreşte”, a explicat, astăzi, Rizea Tudorache, secretar general adjunct al PMP, care a venit la Timişoara pentru a discuta cu membri partidului.

În ceea ce-l priveşte pe secretarul Căiţă Panici, care a fost revocat din funcţie după ce a convocat o şedinţă în cadrul căreia s-a votat invalidarea adeziunii lui Dorin Cândea, Rizea Tudorache a precizat că „nu voi agrea niciodată ca atunci când un coordonator al unei organizaţii nu este în zonă să se producă întruniri şi să se ia decizii în numele organizaţiei”.

Pe de altă parte, Roxana Iliescu a ţinut să precizeze, în cadrul unei conferinţe de presă, că „multe alte persoane doresc să se alăture acestei construcţii politice, PMP Timiş este o organizaţie deschisă. Am început completarea listelor la nivel judeţean şi comunal. Cei care fac patre din liste au fost trecuţi în ordine aleatorie. Nu am negociat absolut nicio poziţie a lui Cândea pe lista pentru CJ Timiş”.

PMP Timiş şi-a propus să aibă candidaţi în toate localităţile la alegerile din acest an. „Listele sunt votate în cadrul organizaţiei. Nimeni nu face jocul nimănui, nimeni nu pune pe nimeni. Nu voi fi de acord ca anumite poziţii pe liste să fie ocupate în urma unor negocieri de culise”, a conchis Rizea Tudorache. Astăzi va fi aleasă noua echipă interimară de conducere a PMP Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.