Sorin Bălu se REVOLTĂ: ”Ne-au contactat direct jucătorii”. Cu ce caz ciudat...

Sorin Bălu se REVOLTĂ: ”Ne-au contactat direct jucătorii”. Cu ce caz ciudat se confruntă Mama Mia Becicherecu Mic din partea unei colege din serie

0
DISTRIBUIȚI

Mama Mia - ASU Poli T (49)

La fel ca în ultimele pauze de campionat în tabăra ”pizzerilor” a domnit o stare de incertitudine. Mama Mia Becicherecu Mic a și pierdut câțiva jucători pe acest fond, dar doi dintre ei au plecat fără voia clubului anunță antrenorul Sorin Bălu. Colega de eșalon CS Național Sebiș i-a prezentat pe Costel Zurbagiu și Zoran Radu ca fiind jucătorii lor deși timișenii nu și-au dat acordul oficial.

Sorin Bălu admite că Mama Mia ar putea ajunge la o înțelegere amiabilă pentru cedarea celor doi mijlocași, dar aceștia sunt deocamdată în acte la Becicherecu Mic. ”Zurbagiu și Radu sunt jucătorii noștri. Cei de la Sebiș ne-au prezentat jucătorii ca fiind ai lor. Actele sunt la noi. Nu exclud să ajungem la o înțelegere. Dacă se ajunge la concluzia că așa e mai bine pentru toată lumea nu ne opunem.


Au fost discuții între cele două părți”, a declarat Sorin Bălu pentru PRESSALERT.ro.

Mai mult, tehnicianul ”pizzerilor” se revoltă deoarece a mai avut cazuri de jucători sub contract contactați direct. ”Noi nu facem ca alții, unii care au ajuns președinți peste noapte, și nu mă refer numai la Sebiș aici. Dar avem jucători sunați direct, cărora li se promit diverse chestii. Nu e normal, noi niciodată nu am procedat așa, mai întâi se vorbește cu clubul”, a precizat Bălu.

Timișenii și-au început pregătirea pe 18 ianuarie și treptat se ridică vălul incertitudinii. Până acum Mama Mia s-a despărțit de Roberto Artimon (plecat la Giarmata) și Miodrag Todorov (ASU Poli). De asemenea Patrick Niță (împrumutat de la M.B. Jimbolia) ar putea fi înregimentat de Gaz Metan Mediaș, unde susține probe. Deocamdată nu există achiziții certe, însă lucrurile sunt pe cale să se rezolve și în acest sens. ”Eu mă bucur că am reușit să ne păstrăm lotul de bază. Telescu a avut vreo șapte oferte, inclusiv din Liga a II-a, și a rămas. A revenit Centea… Noi ne dorim să câștigăm campionatul, cât mai sus, acesta e obiectivul”, a explicat Sorin Bălu. Acesta a recunoscut deocamdată că în vizor se află un doi mijlocași centrali și doi atacanți, câte un tânăr și un jucător experimentat pentru fiecare compartiment în parte.

O adiție la lotul din tur e și mijlocașul stânga Dragoș Croitoru (16 ani), promovat din propria pepinieră. În primele amicale ale iernii Mama Mia a învins CFR Timișoara cu 6-0 și AS Călacea cu 5-0 într-un triunghiular la Gara Mare. Următoarele teste ale ”pizzerilor”, clasați pe 5 în C4, vor fi miercuri, cu Ghiroda (pe CFR sau la Clarii Vii) și sâmbăta viitoare la Oradea cu locul 2 din C5, Luceafărul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.