Timișoara Saracens a înghețat tabela la pauză în Germania pentru o nouă...

Timișoara Saracens a înghețat tabela la pauză în Germania pentru o nouă victorie europeană. În ce condiții s-a disputat meciul de la Heidelberg

0
DISTRIBUIȚI

09_resize

Clubul bănățean de rugby s-a impus și în ultima partidă din cadrul grupei preliminare din Challenge Cup. Cu locul la baraj deja asigurat Timișoara Saracens a câștigat pe terenul nemților de la Heidelberger RK, scor 10-3 (10-3). Meciul s-a desfășurat în condiții destul de grele iar zăpada a înfluențat repriza secundă.

Cu câteva nume odihnite, dar și cu un tânăr debutant, Simionescu, Timișoara Saracens și-a respectat blazonul în vestul Germaniei. Bănățenii au avut fani și la Heidelberg, oraș unde se află o cunoscută universitate și în care și-a făcut loc o importantă comunitate românească.

Moala avea să marcheze după zece minute de la start singurul eseu al jocului.


Transformarea lui Calafeteanu a dus scorul la 7-0. Campionii Germaniei au redus din diferență dintr-o penalitate. Iar prima parte s-a încheiat cu 10-3 pentru ”sarazini” după o lovitură de pedeapsă marca Vali Calafeteanu. Ninsoarea își spunea deja cuvântul la Heidelberg, unde informațiile au început să circule mai greu.

Cert e că în partea a doua, care nu a mai putut fi urmărită video de fanii de acasă, zăpada a jucat un rol și scorul nu s-a mai modificat. Cu victorii pe linie, 4 din 4, Timișoara Saracens încheie jocurile din grupă și se pregătește de barajul din iunie pentru accederea în EPCR Challenge Cup 2016-17. Succesul bănățean a încurcat gazdele, care mai puteau fi depășite în Grupa A de Rovigo.

Timișoara Saracens: Gigi Militaru, Eugen Căpăţînă, Alexandru Tăruş, Valentin Popârlan, Marian Drenceanu, Randall Morrison, Vasile Rus (cpt.), Daniel Ianuş, Valentin Calafeteanu, Jody Rose, Paula Kinikinilau, Brian Sefanaia, Viliami Moala, Fonovai Tangimana și Jack Umaga. Rezerve; Andrei Radoi, Sione Taupaki, Samuel Maris, Dorin Lazăr, Marian Gorcioaia, Vlăduț Zaharia, Tevita Manumua și Marius Simionescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.