ACS Poli DEMOLEAZĂ modesta Giarmata în ultimul amical al iernii. Ce achiziție...

ACS Poli DEMOLEAZĂ modesta Giarmata în ultimul amical al iernii. Ce achiziție a dezamăgit deja și ce nume noi a mai testat Florin Marin GALERIE FOTO

1
DISTRIBUIȚI

acs poli giarmata (3)

Așa cum era de așteptat ultimul test programat pentru ACS Poli înainte de sosirea Voluntariului s-a dovedit a fi o ”plimbare prin parc”. Timișorenii au zdrobit fără probleme ”lanterna” din C4, Millenium Giarmata, scor 11-1 (7-1) după două reprize de aproape o oră fiecare. Tehnicianul Florin Marin nu i-a acordat nici măcar o repriză normală atacantului Prince Rajcomar, care nu s-a evidențiat cu nimic. În schimb, ceilalți noi sosiți au arătat o formă decentă.

Duelul de azi a avut două părți, fără istoric fiecare. În prima repriză de 60 de minute au evoluat numai românii, care au făcut scor cu tinerii ”milenari”. 7-1 s-a încheiat prima parte. Ov. Popescu a deschis scorul după nici patru minute, Elek a făcut tripla (min. 11, 15 și 58), Zicu a punctat din penalty (30, la 4-0) iar oaspeții au punctat o singură dată prin Trifu (31), la o greșeală defensivă. Au mai marcat: Llorente (51), la o fază hilară, cu portarul Giarmatei Toma căzut în fund dinaintea șutului din afara careului, și Bărbuț (54).

Rajcomar, dezamăgitor 

Neconcludent în mare parte, testul de azi i-a adus însă în vedere și pe noii jucători. Toți au evoluat în partea a doua. După nici 30 de minute însă Florin Marin a efectuat trei modificări. Între cei out s-a numărat și Prince Rajcomar, care nu a arătat nimic, mai devreme tehnicianul îl chemase la margine pentru indicații cu Tavi Benga pe post de translator. Giarmata s-a întinerit și mai mult în repriza II, dar a devenit și mai agresivă după muștruluiala de la pauză. Au ținut de scor, puțin, dar au văzut și un al doilea galben la același jucător, Ionel Andrei. Pentru timișoreni au mai înscris Hernandez, elegant (min. 22 și 54 ale părții secunde), Sorescu – urcat în atac (40) și Pisas, lob – remarcat între noii sosiți (47). Noul portar Ram Strauss nu a avut prea multe oportunități pentru parade, în timp ce spaniolii Suarez și Manu Torres pot fi pariuri sigure.

Crescut la Liverpool, nepăstrat de Rapid

Cei trei jucători în probe intrați azi la mijlocul părții secunde sunt mijlocașii Flavius Oprea (ex-Pâncota) crescut la Jimbolia, Emanuel Vasi, crescut la juniorii lui Manchester City după ce a început fotbalul la Atletico Arad și fundașul Emmanuel Mendy, care a terminat junioratul la Liverpool și care s-a antrenat cu Rapid în această iarnă.


De fundașul dreapta senegalez cu pașaport spaniol se mai interesase și Chiajna. Deși ultimii doi au arătat dispoziție la efort sunt șanse mici ca ei să fie păstrați la Timișoara acum. Peste o săptămână ACS Poli începe campionatul.

ACS Poli Timișoara:

Repriza 1: Smaranda – Belu, Scutaru, Cânu, D. Popescu – Llorente, Melinte – Bărbuț, Zicu, Ov. Popescu – Elek.

Repriza 2: Strauss – Sorescu, Bocșan, Manu Torres, Fridrich – Sîntean, A. Suarez – J. Hernandez, Doman, Pisas – Rajcomar. Au mai intrat: Vasi, F. Oprea și Mendy.

Antrenor: Florin Marin

CS Millenium Giarmata: Cr. Toma – Fl. Olariu, Soare, R. Artimon, Diarra – M. Olariu, Dumiter – Corlățeanu, Domșa, S. Stoica -Trifu. Au mai intrat: Luca – I. Andrei, Gaiță, Petri, Mihălceanu, Ov. Filip, Mașniță, Butura și Ad. Kalanyos. Antrenor: Răzvan Leucă.

Foto: Adrian Pîclișan

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.