ACS Poli i-a prezentat oficial pe Prince, Strauss și compania. Ce jucători...

ACS Poli i-a prezentat oficial pe Prince, Strauss și compania. Ce jucători mai așteaptă Florin Marin, umăr la umăr cu Daniel Stanciu FOTO

2
DISTRIBUIȚI

acs poli prezentare juc (6)

Timișorenii și-au prezentat cele cinci achiziții ale iernii, de până acum, cu o zi înainte de meciul cu Voluntari. Toți cei care au sosit sunt străini: un israelian, doi olandezi și doi spanioli. Tehnicianul lui ACS Poli, Florin Marin, a spus azi că își mai dorește doi-trei jucători care să se adauge pe lista de 21 de înregistrați la LPF.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a stat azi lângă Florin Marin și a spus că între cei doi nu există un conflict mocnit așa cum se speculează, dar că ”avem probleme, care se întâmplă oriunde. Încercăm să colaborăm și să ne atingem obiectivul. Suntem într-o situație destul de delicată”. ACS Poli a înregistrat până acum 21 de jucători, la care vrea să mai adauge dacă se poate încă patru. Cei care vor fi scoși de pe listă nu vor mai putea evolua în campionat, a explicat Stanciu. Cei înscriși sunt: Smaranda, Belu, Bocșan, Cânu, Scutaru, Bărbuț, Pedro Henrique, Ov. Popescu, D. Popescu, Melinte, Doman, Javi Hernandez, Llorente, Elek, Zicu, Goga, Rajcomar, Strauss, M. Torres, A. Suarez și Pisas.

acs poli prezentare juc (10)

Mai așteaptă un portar fără jocuri

Astăzi, în fața presei au apărut și achizițiile iernii: 28 pe tricou: Ram Strauss (23 ani) portar din Israel care are și pașaport ceh.


”Am informații bune despre el. Suntem în negocieri cu încă un portar. E posibil să semnăm în zilele următoare. Stafful s-a decis să meargă pe Smaranda, Strauss și cel care va veni”, a spus Daniel Stanciu. Portarul așteptat conform presei din Italia e Lys Gomis (26 ani), un internațional senegalez cu cetățenie spaniolă, care nu are nici el meciuri în picioare, fiind rezervă la Frosinone, unde era împrumutat de la Torino.

Nr. 4 e Manu Torres (26 ani), fundaș central stânga, ex-FC Jumilla (Spania 3), crescut la Malaga și fost coleg cu Javi Hernandez și Llorente la Burgos. Tricoul cu nr. 6 va fi purtat de Abel Suarez (24 ani), mijlocaș central, ex-Tenerife. 17-le va fi Everon Pisas (21 ani), aripă stânga, ex-Dordrecht, ”Jucător tânăr, rapid, tot din campinatul olandez”, a adăugat Stanciu despre remarcatul din teste. În fine, Prince Rajcomar (30 ani) va fi ”nouar”, atacantul de la Maastricht cu mama născută în zona Caraibe nu a dat semne îmbucurătoare până acum în amicale. ”Am avut informații destul de bune despre el. A suferit o ușoară accidentare în Antalya, nu e 100%”, a precizat managerul sportiv al timișorenilor.

”În principiu sunt jucători care evoluează până în vară, la unii avem opțiune. Unii au cerut prelungire încă un sezon dacă rămânem în Liga I. Torres și-a dorit doar pe patru luni. Mai avem în vizor un jucător tânăr din Israel rămâne să decidem zilele următoare”, a conchis Stanciu. Jucătorul vizat ar fi Bar Aharoni (21 ani), un israelian de la Bnei Yehuda care poate acoperi posturi în banda dreapta.

”Sunt jucători aleși împreună, stafful a avut ultimul cuvânt. Am compensat cu bonusuri pentru salariile mici. Ne-a fost foarte greu să negociem, de aceea jucătorii au venit tarziu. Când transferi străini e și adaptarea. Sunt mai mulți factori către un transfer reușit”, a mai spus Daniel Stanciu.

”Sunt mulțumit în mare parte. Mai așteptăm doi-trei jucători pe pozițiile pe care suntem descoperiți. Există acea problemă de adaptare. Javi și Llorente când au venit nu jucau la 100%, acum au devenit de bază”, a explicat Florin Marin. Tehnicianul a spus că tinerii de perspectivă rămân în atenția primei echipe. ”Rusu, Fridrich, Sorescu, Sântean și Mailat sunt convins că vor confirma pe parcurs”, a mai spus Marin, totuși aceștia nu par să aibă șanse în primăvară. Experimentatul tehnician a confirmat că și-a dorit și fotbaliști autohtoni, dar banii au fost printre factorii blocajului. Deși cu acei jucători ”adaptarea era mai ușoară”.

2 COMENTARII

  1. dar si dupa ce-i adaptam, ca si pe atacantul spaniol pe care nu l-a mai vrut FM, renuntam la ei si luam altii de pe DVD-uri pe care nu-i cunoastem de loc. autohtonii adaptati Goga si Zicu, mult pupatul, nu au mai jucat de vreo 3 luni. o procedura total „profesionista”. Liga a 2 ne paste, la atita amatorism, de data asta for ever.

  2. ce forever liga 2 ca va desfintati ca traiti din banii nostrii a populatiei, iar noi nu vrem sa platim o sleata de oameni cu o gramada de bani sa fuga dupa o lobda, noi vrem ca alea 11 MILIOANE de EURO care au INTRA pana acuma in aceasta porcarie NUMITA ACS RECAS sa ajugna undeva mai bine, intr-un spital de exemplu ca mor oameni, sau intr-un parc de exemplu sa respire aer mai curat, sau intr-o scoala de exemplu sa invete copiii sa nu se lase supusi de toate leprele cu apucaturi de psihopati gen robu, sper ca anul asta sa-l vedem inchis!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.