ACS Poli a mai scăpat de un jucător trecut pe linie moartă....

ACS Poli a mai scăpat de un jucător trecut pe linie moartă. La ce echipă din Liga a II-a s-a transferat

0
DISTRIBUIȚI

acs poli la resita

Timișorenii reușesc treptat să scape de cei considerați surplus în lot de către Florin Marin. După Artean, împrumutat la Vâlcea, sau Rufino, ajuns în Hong Kong, ACS Poli s-a despărțit de comun acord de fundașul stânga George Neagu, care va evolua în primăvară pentru divizionara secundă Gaz Metan Mediaș. Lista indezirabililor rămâne însă consistentă.

Managerul sportiv Daniel Stanciu a păstrat ”linia” și după o nouă achiziție clubul a bifat și câte o nouă despărțire. ACS Poli l-a convins pe Manu Torres să vină în Liga I, fundaș polivalent care poate acoperi postul de fundaș stânga.


În acea zonă mai opera doar Dan Popescu și Melinte, care poate acoperi mai multe spații, asta după ce Neagu a intrat pe lista jucătorilor nedoriți.

Fundașul stânga de 30 de ani (foto, jos al doilea de la dreapta la stânga) a fost o piesă importantă în sezonul trecut, când ACS Poli a promovat din B. Dar pe prima scenă a fost folosit doar împotriva lui Dinamo pentru că Popescu a fost indisponibil. George Neagu și-a reziliat de comun acord înțelegerea cu timișorenii pentru că și-a găsit club în Liga a II-a. Dacă nu a prins lotul lui Florin Marin, el va merge în Antalya cu Gaz Metan. Club la care mai evoluează timișoreanul Marius Staicu și unde va fi împrumutat Patrick Niță de la Jimbolia. Ardelenii și-au propus să revină pe prima scenă.

ACS Poli îi mai are pe lista indezirabililor pe Alex Popovici, Adrian Poparadu, Cristian Boldea, Alex Curtean, Sascha Kirschstein și Marius Croitoru. Nu e exclus însă ca ultimul dintre aceștia să mai prindă lotul la primăvară, în condițiile în care nu mai poate evolua pentru altă formație în această ediție de campionat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.