ASU Poli s-a dezghețat: Primul succes în teste, obținut pe terenul unei...

ASU Poli s-a dezghețat: Primul succes în teste, obținut pe terenul unei colege de serie. Cine au fost marcatorii alb-violeților la Ineu

0
DISTRIBUIȚI

12715321_975997839151345_2698031333281515745_n

Alb-violeții pregătiți de Sorin Brîndescu au spart azi gheața în amicalele iernii. ASU Poli s-a impus cu 3-0 (1-0) în deplasare la CS Ineu, colega de pe locul 10 în C4. Pentru timișoreni urmează un nou test sâmbătă, când vor întâlni pe teren propriu gruparea sârbă Radnicki Sutjeska.

La fel ca în vara trecută ASU Poli nu a impresionat în teste. Mai mult, prima victorie în iarnă a venit azi, de abia în a șasea partidă de verificare. Meciul cu colega de serie din Arad s-a disputat pe un teren la marginea Ineului și a început cu 20 de minute întârziere.


Timișorenii au deschis scorul prin Birău, în minutul 14, în urma unei lovituri de cap la centrarea lui Taub. Gazdele puteau egala cu zece minute înainte de pauză, dar tânărul Fișteag a respins execuția lui Bier de la punctul cu var. În partea a doua ”Băieții în ghete” aveau să mai puncteze în două rânduri. Mai întâi Ghinescu a reluat în plasă simplu din ”serva” lui Birău (min. 52), apoi Gălan (63) a stabilit scorul final dintr-un penalty obținut de Tulcan. De la timișoreni a absentat Marius Marin, care se află în probe la Sassuolo până la finele săptămânii.

UPDATE Pentru ASU Poli urmează un nou test, internațional de această dată, conform druckeria.ro meciul va avea loc pe ”sineticul” de la Baza 2 Politehnica, sâmbătă, de la ora 13. Adversarul va fi o divizionară terță din Serbia, Radnicki Sutjeska. Până acum bilanțul liderului C4 în amicale cuprinde o victorie, două remize și trei înfrângeri.

ASU Politehnica: Rogojină – Contescu, Bilia, Gălan, Taub – M. Stancu – Birău, Giuricici, Țugui, Vucea – Bădăuță. Au mai intrat: Fișteag, Burtic – Ghinescu, Stefanovici, Tulcan, Sulea, Rebenciuc, Ugocian, Todorov și Damian.

Foto: ASU Politehnica / Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.