Bunătăţi muzicale punk’n’roll cu maghiarii de la The Silver Shine şi timişorenii...

Bunătăţi muzicale punk’n’roll cu maghiarii de la The Silver Shine şi timişorenii Grave For Sale la aniversarea AltRadio GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1706045909">

concertealtradio (31) [1280x768]

Muzicienii maghiari care alcătuiesc formaţia The Silver Shine au susţinut un concert extraordinar sâmbătă seara, la Josefin Pub, unde acordurile „punk rock and roll“ au fost savurate aşa cum se cuvine de către publicul prezent.

Evenimentul pus la cale de AltRadio a avut parte de o serie de surprize şi a reprezentat celebrarea a 462 de zile de emisie non-stop a radio- ului. „Suntem foarte fericiți și copleșiți de prietenia care ni s-a arătat cu prilejul aniversării noastre. Am aflat, deși bănuiam, că ne îndrăgește multă lume, iar asta ne dă forță și nergie ca să ducem mai departe acest proiect minunat. Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi la petrecere, online și cu gândul. Oamenii sunt încă frumoși!“, ne-au declarat Mona şi Sorin Szucsik, din partea Alt Radio.

Seara a debutat cu o tombolă însoţită de diverse premii acordate de sponsori, după care pe scenă au urcat Grave For Sale. Piesele timişorenilor care au lansat albumul de debut, „New Moon”, au fost primite foarte bine de public, iar cei patru muzicieni – Adi Ulmeanu, Marco Kurunczi, Tibi Mijea şi Robyn Grozoni – au avut parte de aplauze binemeritate.

Evenimentul a avut parte de o încheiere de zile mari, căci formaţia maghiară The Silver Shine – care a luat naştere în 2004, la Budapesta, şi a editat până acum opt albume în stilul pe care ei îl numesc „vintage punk rock and roll“ – a reuşit să creeze un adevărat iureş la faţa locului. Formaţia care are ca influenţe nume ca Social Distortion, Living End, Joan Jett şi Motorhead a cântat şi câteva piese de pe următorul disc al trupei, „Hold Fast”, care va apărea în data de 11 martie. Printre piesele cântate la faţa locului care s-au bucurat de aplauze prelungite s-a numărat şi „Jolene” (din repertoriul celebrei Dolly Parton), iar show-ul maghiarilor a încheiat aşa cum se cuvine o seară memorabilă.

Foto: Lala Ra şi Minodora Giuchici

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.