Cetățean sârb, surprins în timp ce încerca să intre ilegal în România,...

Cetățean sârb, surprins în timp ce încerca să intre ilegal în România, pe câmp. Ce l-a determinat pe bărbat să facă asta

0
DISTRIBUIȚI

politia-frontiera

Un cetăţean sârb a fost depistat, azi noapte, în timp ce intenționa să intre ilegal în România. Acesta a fost prins pe fâșia verde de poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – ITPF Timişoara.

„În jurul orei 03.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare au observat, cu ajutorul sistemului de supraveghere, o persoană care se deplasa pe jos, pe câmp, dinspre frontiera cu Ungaria, spre interiorul ţării.


Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului şi a procedat la reţinerea persoanei, la aproximativ 800 metri interior faţă de teritoriul statului vecin. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetățean sârb, în vârstă de 32 de ani si a încercat să intre ilegal în România, întrucat avea interdicţie de şedere în toate statele din Spaţiul Schengen, emisă de Ungaria în data de 13.11.2013. În cadrul primelor cercetari, bărbatul a declarat că intenţiona să ajungă în Serbia”, informează Roxana Costache, ofițerul de presă al polițiștilor de frontieră timișoreni.

Poliţiştii de frontieră îl anchetează pe sârb sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.