Circulație rutieră reluată pe tronsonul de pe clisura Dunării blocat timp de...

Circulație rutieră reluată pe tronsonul de pe clisura Dunării blocat timp de o lună de căderile de pietre

0
DISTRIBUIȚI

drum blocat

Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara anunţă participanţii la trafic că, începând de marţi, 16 februarie 2016, pe sectorul DN 57 km 65+600, circulaţia rutieră se desfăşoară în condiţii normale de trafic, pe ambele sensuri, fără nicio restricţie.

„În zona amintită, între localităţile Sviniţa (judeţul Mehedinţi) şi Berzasca (judeţul Caraş – Severin), a fost închisă circulaţia începând cu data de 16.01.2016 în urmă căderilor de pietre.


În această perioadă, de pe partea carosabilă a fost dislocată o cantitate de 15.300 mc de material pietros, operaţiune care a făcut posibilă deschiderea în totalitate a circulaţiei rutiere. În continuare, în zonă se desfăşoară lucrări de înlăturare a materialului pietros de la baza taluzului şi de eliminare a formaţiunilor stâncoase care prezintă pericol de desprindere de pe versantul din vecinătatea drumului naţional”, informează reprezentanții CNADNR.

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale aflate în administrarea D.R.D.P. Timişoara pot fi obţinute de la Dispeceratul regional, la numărul de telefon 0256/246.620, precum şi la Dispeceratul C.N.A.D.N.R., la numerele de telefon 021/264.33.33, 021/9360 sau accesând pagina de internet www.cnadnr.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.