COMPLICAȚII Jucătorii încep să se îndrepte la comisii împotriva lui ACS Poli....

COMPLICAȚII Jucătorii încep să se îndrepte la comisii împotriva lui ACS Poli. Timișorenii mai au datorii și către Alex Lazăr, care neagă ”un mit”. Reacția conducerii

2
DISTRIBUIȚI

POLI19_resize

Primăvara se anunță dificilă pentru formația timișoreană din Liga I mai ales datorită situației financiare. ACS Poli a plătit o parte din datoriile către jucători, dar unii dintre ei spun că nu au văzut niciun ban în ultimul timp, în ciuda ”infuziei” din drepturile TV, prin urmare s-au îndreptat către comisiile FRF. E cazul lui Alexandru Popovici, aflat încă sub contract, precum și Alexandru Lazăr, de care bănățenii s-au despărțit în condiții ”amiabile”.

Rămas în afara lotului de Liga I, Alex Popovici continuă să se pregătească cu ACS Poli II, pentru care evoluează și în amicale, alături de Boldea, Poparadu, Curtean și Kirschstein, aflați într-o situație similară. Atacantul timișorean va intra în 15 februarie în cea de-a patra lună de când nu a mai fost plătit. La aceste restanțe se adaugă și prima de promovare, pe care nu a mai văzut-o nimeni. ”Nu am primit nimic, nimeni nu a mai vorbit cu mine”, ne-a spus Alex Popovici când a fost întrebat de decizia sa. Jucătorul de 27 de ani nu și-a găsit încă altă variantă convenabilă astfel că nici nu a dorit să părăsească clubul ”liber”. ”Nu mă intesează să atârn. Când apare ceva plec, dar nu-mi convine nici să rămân pe drumuri”, a subliniat Popovici.

Atât în cazul lui Alex Popovici, cât și în cel al lui Alex Lazăr, jucător plecat deja, s-a dat termen de judecată la CNSL (Camera Națională de Soluționare a Litigiilor) din cadrul FRF data de 24 februarie. Jucătorii sunt convinși că vor avea câștig de cauză.

Alex Lazăr: ”Nu e adevărat că aveam cel mai mare salariu”

O situație aparte e cea a lui Alexandru Lazăr. Mijlocașul bucureștean a acceptat ca înțelegerea sa cu clubul să expire în ianuarie, cu condiția să-i fie achitate restanțele.


”Nu mi-au dat acum niciun ban… e vorba de prima de promovare plus patru luni. Nu am cerut nimic în plus. Nu vreau ceva ce nu mi se cuvine. Sunt conștient de asta”, a declarat Alexandru Lazăr pentru PRESSALERT.ro.

În prezent Lazăr (25 ani) se pregătește cu ACS Berceni (L2) după ce și-a revenit din ultima accidentare, una din cauza căreia a rămas cu doar câteva jocuri în B pentru timișoreni. El nu va semna însă cu altă formație până nu-și primește drepturile bănești. Fostul stelist nu a fost niciodată un ”jucător-problemă” și a dorit să nege un ”mit” creat în jurul banilor pe care îi primea. ”S-a spus că eu am cel mai mare salariu. Că aș lua 7.000 de euro. Nu am luat niciodată atât. Eu singurul lucru pe care l-am câștigat prin venirea de la Viitorul, din Liga I, în Liga a II-a, era că salariul meu se dubla la promovare. Aveam 6 mii dar în vară eu am acceptat ca acesta să scadă la 4.500 euro. Eram de acord cu orice, cu rezilierea inclusiv, ei mi-au propus micșorarea și am acceptat. Nu voiam să fiu o povară”, a mai spus Alex Lazăr. Jucătorul a precizat că prima operație suferită a fost achitată complet de el. În timp ce clubul l-a ajutat cu a doua, printr-un program de care beneficiază toate formațiile de pe prima scenă.

Stanciu confirmă: ”Ar mai putea fi și alții”

Conducătorul lui ACS Poli, managerul sportiv Daniel Stanciu a confirmat că pe lista jucătorilor care se pot îndrepta spre comisii sunt și alții. Dar se va recurge la noi negocieri și că termenul de 24 februarie nu-l îngrijorează în privința lui Lazăr și Popovici. E doar prima înfățișare, clubul ar avea apoi dreptul și la recurs în cazul unei decizii finale nefavorabile. Astfel că echipa e departe de a fi amenințată de vreo depunctare. ”Am avut o înțelegere pe șase luni să-și micșoreze. El (n.r Alex Lazăr) a fost corect, a acceptat. Noi am vrut să dăm la toți. Dar nu putem. Normal că am dat la cei care sunt doriți de antrenor în primul rând. Cu restul am încercat să închidem. Am încercat să mulțumim câte puțin pe toată lumea”, a explicat Daniel Stanciu. ACS Poli așteaptă la începutul lui martie ultima tranșă din drepturile TV, dar se plimbă deja pe o sârmă tot mai subțire. Mai ales că răspunsul de la Curtea de Conturi tot întârzie să apară.

2 COMENTARII

  1. cred că Stanciu ar trebui alungat cu parul de pe aceste meleaguri! acest mitic face jocul altora şi a dus clubul într-o stare de unde cu greu va ieşi. Este un greţos. Mai nou şi-a angajat soacra la satadion şi a dat-o afară pe altă femeie de serviciu de acolo…El este cel mai mare mahăr!!? Face el legea pe aici? Oare toţi din zonă sunt proşti? probabil că da. Bungău, Maier, primarul Robu şi toţi care sunt implicati nu au curajul necesar să alunge miticul de aici cu ceva suturi în cur! Ruşine, bre, scalavilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.