Contrabandiști de țigări, prinși de jandarmii timișoreni la Lugoj. Unde era ascunsă...

Contrabandiști de țigări, prinși de jandarmii timișoreni la Lugoj. Unde era ascunsă marfa VIDEO

2
DISTRIBUIȚI

Trei contrabandişti au fost prinși şi 12.000 de ţigarete de contrabandă au fost confiscate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, pe timpul desfăşurării unei acţiuni în Piaţa George Coşbuc din Lugoj.

„Jandarmii timişoreni au observat trei persoane, un bărbat şi două femei care comercializau ţigări de contrabandă. Cele două femei, I.G.A. şi R.E., în vârstă de 40, respectiv 46 de ani, au fost descoperite oferind spre comercializare cantităţi mai mici, 90 de pachete, respectiv 26 de pachete de ţigări netimbrate, de provenienţă non-comunitară.


Bărbatul în schimb, A.F., în vârstă de 47 de ani avea doi saci de gunoi plini cu ţigări, însă aceştia erau bine ascunşi în spatele unui acvariu cu peşti din piaţă. Jandarmii au luat măsura ridicării ţigărilor de contrabandă şi au întocmit actele de sesizare pe numele celor trei persoane. Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare, Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara”, informează reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara.

2 COMENTARII

  1. Pietele din Timisoara,Arad si Resita sunt pline cu ACOOL SI TIGARI SIRBESTI,deci fabricile de tigari si alcool din Romania care platesc impozite la statul Roman lucreaza in pierdere pentru ca politistii si vamesii de la frontiera sunt complici cu contrabandistii…..au trecut 5 ani de la elicoptere.
    Sefii de la inspectoratul politiei de frontiera si directia regionala vamala nu stiu nimic???????

  2. 5 cartuse de tigari :))) asta denota o INCOMPETENTA iesita din comun a autoritatilor romane:)))
    Este plina timisoara cu tigari netibrate, inclusiv militienii fumeaza asa ceva, cei ce vand tigari o fac de peste 20 ani :)))) care militie, care jandami, care oameni ai legii,care paznici comunitari, care militie locala, care vamesi, care?
    Cum sa te afisezi si sa mai si macani, ca ai capturat o punga de tigari ???? Autoritatile romane sunt pline de prostalai fara scoala, fara educatie, fara bun simt, fara omenie, vai de capul vostru!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.