Criză în amicale pentru ASU Poli. Sorin Brîndescu are motive de nemulțumire...

Criză în amicale pentru ASU Poli. Sorin Brîndescu are motive de nemulțumire după eșecul cu Pâncota. Cine a înscris în premieră pentru alb-violeți FOTO

0
DISTRIBUIȚI

DSCF1273

ASU Politehnica nu a cunoscut gustul victoriei în teste nici în al cincilea joc din 2016. Șoimii Pâncota e un alt ”naș” în amicale pentru alb-violeți și și-au respectat statutul pe ”sinteticul” de la Baza 2, unde s-a impus cu 2-1 (1-0). Singura reușită a amfitrionilor i-a aparținut celui mai tânăr component, Patrick Peter, care a marcat astfel primul său gol la seniori.

După două egaluri și două înfrângeri pe terenuri străine în jurul cantonamentului de iarnă timișorenii așteptau azi un declic cu divizionara secundă condusă de Ionuț Popa. Nici de această dată însă Șoimii nu au cedat la Timișoara. Partida de pe ”sinteticul FRF” a început pe o ploaie deasă. În minutul 12 scorul a fost deschis de Leucuța cu un șut de la marginea careului. Acțiunile alb-violeților nu au avut finalitate și în partea secundă Pâncota a profitat de acest aspect. Jocul de pase s-a legat mai bine la veteranii șoimilor, care au punctat din nou în minutul 71, pe contraatac. Fază încheiată cu gol de nou sositul Marius Ion. ASU Poli a replicat doar o dată. Cu cinci minute înainte de final centrarea lui Vucea a fost reluată în plasă din cădere de mezinul de 15 ani, Patrick Peter. În ciuda timpului scurt până la final, alb-violeții puteau egala prin Bădăuță, care și-a trecut în cont în total trei ratări din poziții favorabile.

Astăzi, pentru trupa lui Sorin Brîndescu nu au evoluat, menajați, Ghinescu și Țugui. Următorul test în care ASU Politehnica va căuta victoria va fi miercuri, pe terenul colegei de serie din Ineu.

ASU Politehnica Timișoara: Fișteag – Stefanovici, Bilia, Todorov, Damian – M. Stancu – Birău, M. Marin, Giuricici, Vucea – Sulea. Au mai intrat: Burtic, Rogojină – Contescu, Gălan, Taub, Rebenciuc, D. Codrea, P. Peter, Bădăuță și Tulcan. Antrenor: Sorin Brîndescu.

Șoimii Pâncota: Cioară – D. Daniel, Pascariu, Dubeștean, Siminic – Fuchs, Suciu, Issa, Leucuța – Mandache, Al. Mihai. Au mai intrat: Pașcalău – Al. Pavel, M. Ion, Dragalina, Fl. Gâlcă. Antrenor: Ionuț Popa.

Nu e îngrijorat, dar nici încântat

Tehnicianul ”Băieților în ghete” nu e foarte îngrijorat de lipsa victoriilor în teste, dar admite că echipa nu e încă la forma dorită. ”A fost un meci de pregătire, jocul nu e ceea ce ne-am dori, dar ne corectăm de la un joc la altul.


Am jucat cu o echipă de Liga a II-a, au fost momente bune și mai puțin bune. Problema e că nu ajungem să aducem mingea în zona de finalizare și nu prea înscriem. Nu mă îngrijorează că nu câștigăm, ci că facem greșeli în propria jumătate și nu ajungem la finalizare. Efortul fizic, că acoperim zonele bine… sunt aspecte pozitive. Peter e încă destul de crud, dar faptul că se antrenează cu seniorii sperăm să fie benefic pentru cariera lui viitoare”, a declarat Sorin Brîndescu.

De partea cealaltă veteranul băncilor tehnice din Arad și nu numai, Ionuț Popa, pare să scoată maximum dintr-o echipă destul de săracă. ”Am venit la Timișoara, unde am întâlnit niște condiții bune în perioada aceasta. Terenul de azi și adversarul au fost niște lucruri care ne-au fost de folos. Au lipsit 3-4 jucători de bază în prima parte, am încercat să fac o schimbare de sistem, s-au jucat cu focul pentru că la final adversarii au avut condiții de a înscrie… Rămâne să rezolvăm problema lotului, avem doar 13 seniori. Adversarul e unul cu pretenții în C, fiind lider. În lupta cu Cugir și Sebiș va promova cea mai bună”, a concluzionat Ionuț Popa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.