Cu bani de la bugetul judeţean, la Camera Agricolă din Timiş s-ar...

Cu bani de la bugetul judeţean, la Camera Agricolă din Timiş s-ar putea face angajări. Ce demers a anunţat preşedintele CJ Titu Bojin

0
DISTRIBUIȚI

plen cjt (3)

Noi anagajări la Camera Agricolă a judeţului Timiş, aceasta ar putea fi soluţia administraţiei judeţene pentru oferirea unui sprijin sporit agricultorilor din Timiş. Pun prim pas a fost făcul la ultimul plen al CJT când conducerea instituţiei a dispus începerea demersurilor pentru mărirea echipei de angajaţi de la Camera Agricolă.
„Aşa cum aţi văzut, am dat dispoziţie colegilor din domeniul agricol ca să verifice în relaţia cu Ministerul Agriculturii în încercarea de a se pune de acord ce înseamnă această valorizare a colegilor care lucrează la Camera Agricolă, dacă avem dreptul noi şi posibilitatea ca să intervenim cu sprijin din punct de vedere al angajării unor persoane suplimentare, a două sau trei posturi ca să postă fi deschise şi două trei centre, nu să le angajăm doar să vină aici mai mulţi la consiliul judeţean, ci să poată să fie alături de cetăţeni în zona agricolă şi să poată să îi sprijine pentru completarea legilor şi a problemelor pe care le au din punctul de vedere al fiecărui producător agricol şi de asemenea a posbilităţii de dotare.


Dacă se pune problema pentru că aşa cum aţi auzit există o singură maşină la tot ce înseamnă consultanţa agricolă, şi în aceste condiţii nu au cum să meargă 15 oameni cu o maşină. În situaţia asta sigur mergându-se şi cu mijloace proprii sau cu alte cheltuieli pe care trebuie să le decontezi. În situaţia asta în loc să plăteşti un om, trebuie să plăteşte maşina la trei sau patru colegi care să îşi poată deconta”, a explicat preşedintele CJT Titu Bojin. Cel mai probabil, rezultatele discuţiilor vor fi făcute publice în viitoarele plenuri ale CJT.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.