Anunț ȘOC pentru primarul Nicolae Robu de la Curtea de Conturi, în cazul...

Anunț ȘOC pentru primarul Nicolae Robu de la Curtea de Conturi, în cazul ACS Poli. Care este vestea bună

0
DISTRIBUIȚI

nicolae-robu-poliComisia de Soluţionare a Contestaţiilor din cadrul Curţii de Conturi a României a anunțat o decizie în cazul contestației depuse de Primăria Timișoara după ce a fost blocată finanțarea cluburilor sportive.

Conform adevarul.ro, comisia a menținut decizia emisă de echipa de audit a Curții de Conturi Timiș, care a constatat că finanțarea ACS Poli de către Primăria Timișoara și Consiliul Județean Timiș este ilegală, o situație identică fiind și în cazul Baschet Club Timişoara, Clubul de Handbal Politehnica Timişoara şi Saracens Rugby Club Municipal Universitatea de Vest Timişara, toate aceste patru cluburi funcţionând sub formă de asociaţii.


Prejudiciul total în cazul Primăriei Timișoara a fost estimat la peste 35 de milioane de lei.

Tot pentru finanțarea ilegală a echipei de fotbal este cercetată acum și fost administrație, printre cei vizați fiind și fostul primar Gheorghe Ciuhandu.

Veștile dinspre Curtea de Conturi nu sunt în totalitate proaste pentru administrația timișoreană. Odată cu blocarea finanțării cluburilor sportive a fost blocată și finanțarea Asociației „Timișoara Capitală Culturală Europeană”, primăria depunând și în acest caz contestație. Potrivit sursei citate, aceasta a fost admisă, astfel că Primăria Timișoara este liberă să finanțeze asociația.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.