Dezbatere despre legislația muncii, la Camera de Comerț Timiș. Când are loc...

Dezbatere despre legislația muncii, la Camera de Comerț Timiș. Când are loc acțiunea (P)

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

“Legislația muncii și sănătatea în muncă în 2016” – acesta este numele unui seminar-dezbatere interactiv organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, în colaborare cu Inspectoratul Teritorial de Muncă Timiș.


În cadrul evenimentului se vor prezenta și interpreta noutățile legislative și normele metodologice de aplicare a reglementărilor în domeniul legislației muncii, dar și aspecte care țin de evaluarea personalului și care sunt legate de sănătatea și securitatea în muncă.

Seminarul are loc în data de 24 februarie, de la ora 12.00, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri și face parte din seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează anual în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile deconcentrate din teritoriu. Printre cei care le vor vorbi participanților despre noutățile legislative se numără Pavel Kașai, directorul ITM Timiș, Ileana Tomoiagă, inspector șef adjunct Relații de Muncă, Anton Francisc Szasz, inspector șef adjunct Securitate şi Sănătate în Muncă, și Natalia Enii, expert IT.

În a doua parte a evenimentului este prevăzută o scurtă prezentare a facilităţilor acordate parcurilor industriale de către Guvernul României. Se va prezenta Parcul Industrial Sânandrei și Giarmata, dezvoltat de Artemis Real Estate, parte a grupului elvețian Artemis Holding. La eveniment sunt invitați directorii generali, directorii / responsabilii de Resurse Umane și responsabilii SSM firmelor timișene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.