DRAMATIC O elevă olimpică din Timișoara are nevoie de bani pentru o...

DRAMATIC O elevă olimpică din Timișoara are nevoie de bani pentru o operație pe creier. Cum poate fi ajutată să achite intervenția costisitoare

0
DISTRIBUIȚI

andreea udriste

Ajutor important pentru Carina Andreea Udriște, eleva olimpică de la Colegiul Naţional de Artă „Ion Vidu” care are nevoie de o operaţie urgentă pe creier, intervenţie chirurgicală care necesită 25.000 de euro pentru tratarea epilepsiei de lob temporal de care suferă. Aceasta a fost diagnosticată în 2015 şi este cauzată de un chist localizat în creier.

Carina este o elevă eminentă, olimpică la flaut, tânără artistă care a concertat în toată Europa fiind, în repetate rânduri, recompensată cu premii şi diplome. Familia Carinei nu dispune de banii necesari, iar pentru a o ajuta Asociația ProDurabil organizează un eveniment caritabil sub numele de „Trandafirul Roz” prin care se vor strânge fonduri pentru plata intervenţiei chirurgicale.


Evenimentul va avea loc joi, 25 februarie 2016, de la ora 18.00, la Hotel Timişoara, sala Viena, unde participanţii vor asista la un spectacol al elevilor Colegiului Naţional de Artă „Ion Vidu”, precum şi o reprezentaţie a Carinei Udrişte.

„Suferinţa Carinei, drama familiei, neputinţa celor apropiaţi, mobilizarea societăţii civile, povestea unui vis oprit prematur, nu ne pot lăsa indiferenţi. Raţiunea a fost cea care mi-a dictat că trebuie să fac mai mult decât să răspund emoţional printr-o donaţie sau prin simpla mea prezenţă la evenimentul caritabil «Trandafirul Roz». Am decis să mă implic. Ca medic, dar şi ca un bun cunoscător al sistemului de sănătate, şi datorită posturile ocupate anterior în administraţie, voi face tot ceea ce pot pentru a fi alături de Carina Udrişte. Dincolo de politică, dincolo de imaginea publică, de orgoliu sau de lupte personale, e dorinţa de a face bine, intenţia de a ajuta şi de a te implica. Când vine vorba de sănătate, toate celelalte ar trebuie să conteze mult mai puţin. Îi invit pe toţi cei care simt ca mine să vină alături de Carina, alături de un copil, un talent, un elev eminent care merită să-şi traiască viaţa”, a transmis medicul Florin Bîrsăşteanu.

Sursa foto: facebook.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.