Dovada PREMEDITĂRII în a transforma ilegal terenul statului în parcare pentru benzinăria...

Dovada PREMEDITĂRII în a transforma ilegal terenul statului în parcare pentru benzinăria prietenului de concediu al primarului Robu

2
DISTRIBUIȚI

benzinarie tuducan 1

Apar tot mai multe informaţii care dovedesc faptul că ridicarea ilegală a benzinăriei de către omul de afaceri, Teodor Tuducan, partenerul de concediu al primarului Nicolae Robu, în una dintre cele mai aglomerate intersecţii din Timişoara a fost posibilă în urma unui plan pus la punct care doar a fost urmărit pas cu pas.

Vă reamintim faptul că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că primarul Nicolae Robu a cerut chiar el, fără a avea aprobarea consiliului local, rectificarea cărţii funciare în care se afla bucata de teren pe care o revendica familia care l-a mandat pe Tuducan să le obţină retrocedarea pământului, lucru realizat în opt luni după ce adevăraţii proprietari au aşteptat 11 ani, şi au fost de acord să-i vândă omului de afaceri. Ulterior, Tuducan a fost cel care a semnat ca împuternicit al Consiliului Local Timişoara, în numele statului român, când s-a dezmembrat bucata de teren, deşi nu avea niciun mandat oficial din partea CLT şi reprezenta în acelaşi timp şi cei la care ajungea terenul.

Teodor Tuducan a cerut, în august 2014, Consiliului Local Timişoara, printr-o solicitare în baza Legii 544/2001, să-i transmită în copie decretul prin care regimul comunist expropria pe cei care au avut acolo terenul şi casa, dar şi procesele verbale prin care s-a realizat acest lucru.


Cu maximă operativitate, în trei zile, ca şi în cazul cererii depuse în 2013 la Primăria Timişoara când în trei zile de la depunerea cererii de Tuducan primarul Robu a scos o hotărâre de consiliu local, a primit şi răspunsul. În decret se spunea foarte clar că terenurile respective vor intra în domeniul privat al municipiului Timişoara, dar ulterior în cartea funciară a apărut că sunt în domeniul public al statului, asta însemnând că nu se putea nimeni atinge de ele.

Având această informaţie, Tuducan a început să facă demersurile pentru obţinerea PUZ-ului. După ce comisia de circulaţie a dat avizul pentru benzinărie şi a decis în locul consiliului local că se va construi o parcare fix lângă investiţia partenerului de concediu a lui Robu, în HCL-ul  din octombrie 2015, prin care s-a aprobat PUZ-ul a fost strecurat un detaliu. Faptul că realizarea parcării pe terenul statului va realiza după lămurirea situaţiei juridice. Doar după ce asigurat că are aprobat PUZ-ul, Tuducan le-a dat celor din Primăria Timişoara documentele care dovedeau faptul că terenul este în domeniul privat al oraşului, iar aceştia au cerut rectificarea cărţii funciare. Culmea este că reprezentanţii administraţiei Robu s-au transformat în simpli executanţi ai dorinţelor lui Tuducan pentru că nu au făcut, anterior, niciun demers pentru a lămuri situaţia juridică, stând să fie „servite” de omul de afaceri. Interesul lui Tuducan era evident în acest caz – dacă nu se făcea rectificarea în cartea funciară, Nicolae Robu nu putea să emită autorizaţia de construcţie pentru construirea parcării pentru că abuzul era şi mai vizibil. Autorizaţia dată de Robu pentru parcare este şi aşa ilegală pentru că nu există aprobarea Consiliului Local Timişoara.

2 COMENTARII

  1. rusineee rrobulet! vine si vremea ta sa scrii cărți la beciul domnesc! tu o sa înregistrezi și un cd! asta se pune la vechime la racorica?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.