Eșec fără consecințe pentru BC Timișoara. Imagini savuroase de la duelul ”leilor”...

Eșec fără consecințe pentru BC Timișoara. Imagini savuroase de la duelul ”leilor” cu Steaua, ultimul din sezonul regulat GALERIE FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1579880544">

bc timisoara steaua (12)

”Leii din Banat” au cedat în ultima partidă a sezonului regulat al Ligii Naționale, dar și-au păstrat poziția a 10-a în clasament. BC Timișoara a fost învinsă pe teren propriu de Steaua București, scor 65-78, dar înfrângerea nu a afectat gazdele deoarece Piteștiul a cedat la rândul său.

Primul sfert din Sala ”Constantin Jude” s-a încheiat la egalitate, scor 17-17. Bucureștenii și-au adjudecat a doua pătrime și s-au distanțat copios în sfertul 3, câștigat cu 21-10. Au fost și câteva decizii la limită care au nemulțumit gazdele. BCT-ul a reușit să-și adjudece doar ultimele zece minute (23-20 pe sfert). Până la urmă rezultatul nu a mai contat așa mult în această seară. Asta pentru că BCMU Pitești a pierdut 72-84 la Tg. Jiu și a rămas doar pe 11.

Dalibor Djapa a fost din nou în formă pentru alb-violeți, reușind 19 puncte. El a fost urmat la capitolul puncte de colegii: Dundjerski (16 pt.), Veselinov (7), Jeremic, Zivanovic (ambii 6), Milencovici (5), Toth (4) și Warren (3). De partea cealaltă Barac a reușit cele mai multe puncte pentru echipa sa și a fost totodată coșgheterul partidei, cu 19 puncte. Pentru ”lei” urmează duelurile pentru evitarea retrogradării cu: Dinamo, Galați, Pitești, Gaz Metan și Energia.

bc timisoara steaua (6)

Spectatorii din ”Olimpia” au avut parte și de un moment savuros în prima parte a jocului. În încercarea de a salva o minge, Stefan Zivanovic a ajuns tocmai în primele rânduri ale tribunei, stârnind amuzamentul celor din zonă. Jucătorul alb-violet a avut noroc că fanii din spatele său i-au sărit în ajutor. Imaginile au fost surprinse de fotograful nostru Adrian Pîclișan.

Foto: Adrian Pîclișan

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.