Everon Pisas, cel mai promițător transfer de la ACS Poli: ”Romario e...

Everon Pisas, cel mai promițător transfer de la ACS Poli: ”Romario e al doilea nume”. Ce colegi de la Timișoara l-au impresionat

0
DISTRIBUIȚI

acs poli giar (26)

Dintre transferurile iernii cu nume care mai de care mai curioase la ACS Poli, Everon Romario Elvis Pisas a arătat că poate fi demn de tizul brazilian. Aripa olandeză cu origini în Curacao a punctat de două ori în teste pentru bănățeni și vrea să fie în primul 11 încă de la meciul cu FC Voluntari.

”Mă simt bine, am marcat de două ori în două meciuri pentru Poli. Sunt mulțumit acum. Prima impresie e bună, avem jucători buni”, au fost primele cuvinte ale lui Everon Pisas de la sosirea la ACS Poli.

Întrebat de ce a dat Olanda, fie și eșalonul secund, pentru prima ligă românească, jucătorul de 21 de ani consideră că mutarea îl va ajuta în carieră: ”Cred că voi evolua mai mult aici, a fost cea mai bună alegere pentru mine”. Everon Pisas a confirmat că supranumele de Romario l-a dobândit pentru că în 1994, anul nașterii, decarul brazilian a strălucit la CM din SUA.


”Romario e al doilea nume, mă numesc așa pentru că m-am născut în 94. Tatăl meu a fost și el fotbalist, a jucat în Spania și Germania, era atacant”, a mai spus Pisas.

Tânărul olandez care evoluase până acum doar la Dordrecht a recunoscut că România reprezintă pentru el ceva absolut nou. ”Nu cunosc FC Voluntari, sper să fiu titular. Nu știam nimic de România înainte să vin aici. Nu știu de ce vin străinii aici, cred că pentru e un pas mai aproape de a evoluat la un nivel înalt pentru ei”, a precizat Everon Pisas. Cel care va evolua foarte probabil în banda stângă a remarcat deja doi colegi din zona sa de acțiune: ”Îmi place Javi Hernandez și Zicu, e foarte bun”. Everon Romario s-a remarcat în teste prin cele două goluri spectaculoase înscrise, unul în poarta lui Levski, la primele atingeri, și un lob elegant astăzi contra Giarmatei.

Goga, tot OUT

Accidentările nu le dau pace timișorenilor în atac. Acolo unde se pare că tot Elek va avea rolul principal. Dacă Pedro Henrique se recuperează mai greu, nici Dorin Goga nu va putea fi folosit prea curând la ACS Poli în 2016. ”Poetul” suferise o ruptură musculară care-l va mai ține probabil săptămâni bune departe de gazon. Mai mult, Prince Rajcomar pare departe de forma din clipurile de pe Youtube. Celălalt nou sosit din Olanda s-a mișcat greoi cu tinerii ”milenari” și a fost înlocuit ”înainte de termen”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.