Firmele din Timiș, invitate la o dezbatere despre legislația securității la incendii...

Firmele din Timiș, invitate la o dezbatere despre legislația securității la incendii și protecției civile, la Camera de Comerț. Când are loc (P)

0
DISTRIBUIȚI

exti

Firmele din județul Timiș, curioase să afle mai multe despre informații despre autorizația de securitate la incendiu, sunt așteptate să participe la o acțiune inedită. Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș le așteaptă la o dezbatere cu privire la legislația securității la incendii și protecției civile.

Vă reamintim că potrivit hotărârii Consiliului Local Timișoara și a altor consilii locale din județul Timiș, toți agenții economici care desfășoară activități comerciale pe raza unităților administrativ teritoriale, trebuie să obțină punctul de vedere al Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Banat” cu referire la obligativitatea obținerii autorizației de securitate la incendiu.


Astfel, în cadrul seminarului, agenții economici vor avea ocazia de a discuta cu reprezentanți ai ISU „Banat” și ai Primăriei Timișoara, într-o sesiune interactivă de întrebări și răspunsuri, care aduc în atenție aceste reglementări, precum și mecanismele și procedurilor legale de rezolvare.

Printre cei care vor răspunde la întrebările celor prezenți se numără Lucian Mihoc, inspector șef ISU „Banat”, Sergiu Damian, Compartiment Avizare/Autorizare Securitate la Incendiu și Protecție Civilă din cadrul ISU „Banat”, și Ilie Petrovici, șef Birou Autorizare Activități Comerciale din cadrul Primăriei Timișoara.

Seminarul-dezbatere „Prevederi legale în domeniul securității la incendii și protecției civile. Autorizarea societăților comerciale” este organizat în colaborare cu ISU Banat și Primăria Timișoara. Evenimentul are loc marți, 23 februarie, de la ora 11.30, în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri. Participarea la seminar a firmelor membre CCIAT este gratuită.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.