INEDIT Intrare la film pe bază de materiale de îngrijire pentru bolnavi...

INEDIT Intrare la film pe bază de materiale de îngrijire pentru bolnavi care se pregătesc de moarte la Timișoara. Cum poți oferi un mărțișor salvator

0
DISTRIBUIȚI

bolnav cancer

O nouă acțiune inedită organizată de Asociația Pelicula Culturală la Timișoara. De data aceasta, timișorenii sunt așteptați să vizioneze un film european, iar intrarea se va face pe bază de mănuși sterile și nesterile, saltele decubite, pampers pentru adulți, clor sau detergent de rufe automat. Toate acestea reprezintă, de fapt, mărțișoare salvatoare pentru Centrul Hospice de Îngrijiri Paliative din Timișoara. Centrul oferă servicii de îngrijire pentru bolnavi aflați în fază terminală, care nu mai răspund la tratament.

Prin urmare, timișorenii sunt invitați să vizioneze filmul „Force Majeure”, dar și să facă o faptă bună, în data de 1 martie, de la ora 19.00, la Casa cu Axa de Fier, aflată în Piața Ionel I. C. Brătianu, nr. 1. Force Majeure (2014) este o dramă suedeză în regia lui Ruben Östlund, care urmăreşte tensiunea ce se acumulează într-o familie suedeză care ajunge în Alpii francezi pentru câteva zile de schi.


În timpul unui prânz, la restaurant, o avalanșă răstoarnă totul cu susul în jos. Mama își strigă soțul în timp ce încearcă să protejeze copiii, doar că unica grijă a acestuia este să se pună de unul singur la adăpost.

pelicula culturala

„Titlul filmului se bazează pe termenul legal de forţă majoră, situaţie ce corespunde unui dezastru sau accident neprevăzut, care eliberează cele două părţi ale unui contract de obligaţiile aferente. (…) Aceasta este o proiecţie specială, prin care dorim să promovăm responsabilitatea socială şi să sprijinim o cauză socială importantă pentru comunitatea timişoreană”, transmite Pelicula Culturală pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.