Internaționalii sârbi ai Informaticii Timișoara, opriți în semifinale din parcursul de SENZAȚIE...

Internaționalii sârbi ai Informaticii Timișoara, opriți în semifinale din parcursul de SENZAȚIE de la Futsal Euro 2016. Pe cine vor înfrunta Janjic și compania pentru bronz

0
DISTRIBUIȚI

31060-slobodan-janjic

Parcursul fantastic reușit de gazda Europeanului de futsal, Serbia, a fost blocat de puternica Rusie ieri la Belgrad. Echipa întărită cu brazilieni naturalizați s-a impus dramatic cu 3-2 după prelungiri. Din formația țării vecine nu au lipsit Slobodan Janjic și Stefan Rakic, internaționalii Informaticii Timișoara.

După ce au trecut de o altă forță a Estului, Ucraina, sârbii au avut parte de o încleștare dură cu Rusia.


Aceasta a condus cu 1-0 și 2-1 în urma reușitelor lui Eder Lima și Abramov. Dar, de fiecare dată amfitrionii au reușit să revină pe tabelă. Kocic și apoi Simic au împins jocul în ”extra time”. Victoria rușilor a venit în urma unui gol al unui alt jucător naturalizat, Romulo.

”Bănățeanul” Slobodan Janjic a fost titular în naționala Serbiei și a văzut cartonașul galben în minutul 49. Pe parcursul partidei și-a făcut apariția un alt component al Informaticii, Stefan Rakic, care a fost apreciat pentru artificiile sale. Pe bancă a luat loc și în acest meci un alt jucător așteptat la alb-violeți, Milojevic.

Aventura Serbiei la Futsal Euro 2016 nu s-a încheiat însă complet. Mâine, de la ora 19.30 Serbia dispută finala mică a competiției în compania Kazahstanului, o altă națională cu jucători naturalizați. Actul final are loc la ora 22 și le opune pe Rusia și Spania.

Foto: dnevno.rs

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.