Am intrat în Anul Nou Chinezesc. Ce spune un specialist timișorean că...

Am intrat în Anul Nou Chinezesc. Ce spune un specialist timișorean că ne așteaptă în Anul Maimuței de foc

0
DISTRIBUIȚI

cea_mai_avantajata_zodie_in_anul_maimutei_de_foc_770x470_59057800

Săptămâna aceasta a început noul an chinezesc, al Maimuței de foc. Oficial trecerea a fost pe 4 februarie, arată specialiștii în domeniu, care fac referire la calendarul solar, folosit de altfel în astrologia chineză autentică. Chinezii consideră că începutul anului vine odată cu prima lună nouă din an, care pică în date diferite în fiecare an, arată consultantul Feng Shui Sorin Moraru.

Specialistul timișoren a pus la dispoziția PRESSALERT.ro, câteva considerații referitoare la nou an.

„Anul 2016 stă sub semnul Maimuţei de Foc. Energia acestei zodii ne stimulează creativitatea, puterea de a fi noi înşine, forţa afirmării (nu neapărat în carieră) şi dă strălucire calităţilor care ne definesc, ne încurajează să ne emancipăm, să evoluăm. Calităţile pozitive şi negative ale Maimuţei culminează într-un an în care orice se poate întâmpla. Nu prea are rost să ne gândim că în Anul Maimuţei de Foc 2016 vom putea să ne planificăm în tihnă viaţa. Influenţa maimuţei asupra anului 2016 face ca lucrurile să devină imprevizibile. Lucrurile vor fi realizate, dar în mare parte prin eforturi personale și individuale.


Mișcările de grup probabil nu vor conta prea mult în acest an”, arată specialistul.

Concluzia e simplă: îndrăzneala de a fi diferit poate să te conducă spre succes în 2016. Anul Maimuței de foc e favorabil oamneilor curajoși, ne impinge la gesturi îndrăzneţe. „În acest an ne căutăm identitatea şi dorim să fim recunoscuţi şi respectaţi ca individualităţi. Este de aşteptat ca fiecare dintre noi să îşi uimească puţin anturajul, să îşi asume repsonsabilitatea opiniilor şi să îşi afirme unicitatea”, mai arată specialistul.

Tot el arată că organismul a fost conceput să se mişte iar Anul Maimuţei probabil ne va reaminti acest lucru: „Stresul trebuie să fie ars mergând la sala de sport, înotând, practicând yoga sau arte marțiale, jucând tenis sau sporturi de echipă, făcând aerobic, zumba și plimbări lungi”.

Anul Maimuţei va fi unul de bun augur pentru noi invenții, pentru asumarea riscurilor, pentru a fi rebeli și inventivi. Este anul potrivit pentru a avea curaj, pentru a acţiona, este un an pentru începuturi, care, sub influenţa Anului Maimuţei, vor fi, probabil, nişte reuşite. La nivel individual, e un an în care trebuie să  îndrăzneşti să-ţi faci planuri ambiţioase, năstruşnice pentru viaţa ta. Se anunșă im an care va recompensa efortul individual. ”Cei care îşi pun încrederea doar în ceilalți se vor confrunta, probabil, cu dezamăgiri pe parcursul Anului Maimuţei 2016. Iar cei care vor fi apatici, plictisiţi sau lenti la minte și nu vor putea face fata stresului şi agitaţiei, vor experimenta, probabil, un an 2016 nu tocmai satisfăcător”, conchide consultantul Feng Shui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.