La un pas de tragedie: un tramvai a rămas fără frâne, la...

La un pas de tragedie: un tramvai a rămas fără frâne, la Timișoara. Cum a reacționat vatmanul FOTO

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-629357956">

ratt incident

Tragedie evitată în ultima clipă, astăzi, la Timișoara. Unul din vechile tramvaie care circulă pe străzile orașului a rămas fără frâne, în jurul orei 15.00, în zona Prințul Turcesc. În garnitura care circula pe linia 5 se aflau mai mulți călători, care au tras o sperietură groaznică. Din fericire, vatmanul a fost inspirat și a întrerupt rapid curentul, astfel că tramvaiul s-a oprit.

Imediat, un echipaj RATT s-a deplasat la fața locului pentru a remedia situația. Potrivit reprezentanților regiei de transport, din cauza acestui incident circulația tramvaielor a fost întreruptă timp de zece minute pe linia 2 și 5.

Vă reamintim că, în acest moment, pe străzile Timișoarei circulă doar două tramvaie modernizate, „Armonia”. Alte 12 granituri au fost trimise spre a fi reabilitate, la Arad și Pașcani, care ar trebui să sosească în vara acestui an. Aproximativ 500.000 de euro costă modernizarea unui singur tramvai.

Foto: Iolin Oprea

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.