Licitaţia pentru achiziţionarea de autobuze de mici dimensiuni, finalizată. Cât costă un...

Licitaţia pentru achiziţionarea de autobuze de mici dimensiuni, finalizată. Cât costă un vehicul şi de când vor fi puse în circulaţie

0
DISTRIBUIȚI

ratt aer conditionat

Veşti bune pentru călătorii care sunt nemulţumiţi de ritmul în care circulă vehiculele Regiei Autonome de Transport Timişoara. Municipalitatea timişoreană va achiziţiona, pe parcursul următorilor trei ani, nu mai puţin de 20 de autobuze de capacitate mică, dar şi un autocar.


Primarul Nicolae Robu a anunţat astăzi că a fost finalizată licitaţia pentru achiziţionarea vehiculelor, contractul-cadru având o durată de trei ani şi fiind împărţit în trei secţiuni.

„Vrem să folosim aceste autobzuze în mod special la orele de vârf, când sistemul de transport în comun nu face faţă, şi atunci ele vor fi puse în paralelel cu tramvaiele sau autobuzele regulate pe care le avem, astfel încât cetăţenii să nu mai aibă de aşteptat atât de mult pentru a se putea deplasa de la locul de muncă spre casă. Vor beneficia cel mai mult de aceste noi mijloace de transport elevii, la orele de dimineaţă, le vor crea condiţii mai bune să se deplaseze la şcoli”.

Șase dintre noile achiziții vor ajunge în urbea de pe Bega în acest an. Preţul unui vehicul este de 560.000 de lei, iar al unui autocar de 1,2 milioane de lei. Autocarul va servi pentru deplasări ale studenţilor, ale ansamblurilor artistice, precum şi pentru deplasări sportive. Firma care a câştigar licitaţia este Mercedes Benz România, companie a lui Ion Ţiriac.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.