Mitul „Oului de aur” al primarului Robu, DEMONTAT pe Facebook. Cum a...

Mitul „Oului de aur” al primarului Robu, DEMONTAT pe Facebook. Cum a dovedit un timișorean că pavajul e de mântuială VIDEO

0
DISTRIBUIȚI

pavaj prost centrul istoric (3)

După modelul pasajului Michelangelo executat cu fonduri europene, centrul istoric al Timișoarei, reabilitat recent cu bani din aceeași sursă pare să dea primele semne de „boală”. Cauzele, la fel ca la pasajul Michelangelo, par să fie munca făcută în grabă și ploaia, care are rolul de a scoate la iveală neajunsurile. Dacă din cauza ploii în pasajul de la Michelagelo s-a format un mic izvor, în centrul ploaia pare să „pună dalele pe fugă”. Un timișorean a realizat recent un videoclip din Piața Libertății, acolo unde pavajul a început deja să se miște. Clipul a fost postat pe Facebook și în doar o oră de la publicare a strâns sute de vizualizări. „Oul de aur” făcut de administrația Robu – Piața Libertății – își arată limitele în materie de durabilitate la o lună și jumătate de la inaugurare.Deși în Piața Libertății s-a lucrat cu mult mai multă atenție decât în celelalte zone reabilitate din cartierul Cetate, lucrarea se ‘topește’ de la ploaie și implicit, porțiuni din pavaj se mișcă fără un efort semnificativ. Așteptăm să vedem cum se comportă la primul eveniment organizat în piață.


Mulțumiri sincere domnului Nicolae Robu și echipei sale de specialiști”, a scris utilizatorul pe Facebook.

Vă reamintim că proiectul de reabilitare a centrului istoric din Timișoara a presupus transformarea a zece străzi și a patru piețe în zone pietonale. E important de precizat că lucrările au fost inaugurate cu fast de primarul Nicolae Robu, la finele anului trecut, asta chiar dacă chiar și în aceste zile au loc operațiuni de finisare. Partea de valorificare a vestigiilor istorice din centrul oraşului încă nu a fost finlizată, banii pentru această parte a proiectului provenind de la bugetul local. Pentru reabilitarea centrului au fost deja alocaţi 7 milioane de lei de la bugetul local pentru plata unor lucrări neeligibile.

calitate – montare pavaj din piatră cubică; episodul 3„Oul de aur” făcut de administrația Robu – Piața Libertății – își arată limitele în materie de durabilitate la o lună și jumătate de la inaugurare.Deși în Piața Libertății s-a lucrat cu mult mai multă atenție decât în celelalte zone reabilitate din cartierul Cetate, lucrarea se ‘topește’ de la ploaie și implicit, porțiuni din pavaj se mișcă fără un efort semnificativ.Așteptăm să vedem cum se comportă la primul eveniment organizat în piață.Mulțumiri sincere domnului Nicolae Robu și echipei sale de specialiști.

Posted by Timișoara – Capitală Europeană a Culturii on Tuesday, February 16, 2016

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.