Primarul Robu îi ridică OSANALE fostului „complotist” pesedist Traian Stoia. Vezi ce...

Primarul Robu îi ridică OSANALE fostului „complotist” pesedist Traian Stoia. Vezi ce recompensă i-a pregătit viceprimarului

3
DISTRIBUIȚI

 

robu-si-stoia

Deşi au trecut două zile de la şedinţa de plen de marţi, unde aleşii din Consiliul Local Timişoara şi primarul Nicolae Robu s-au certat ca la uşa cortului, după ce PSD a refuzat să voteze bugetul pentru că administraţia nu a admis mai multe amendamente făcute de social-democraţi, primarul Nicolae Robu nu se lasă. Bugetul a trecut la limită, după ce viceprimarul Traian Stoia de la PSD a votat pentru. Acelaşi gest făcut de consilierul independent Flavius Boncea a asigurat administraţiei validarea de a folosi banii din bugetul local aşa cum doreşte.
Numit în trecut incompetent și incapabil intelectual de a fi viceprimar, dar şi acuzat că găzduieşte şedinţe de complot, Traian Stoia, a reintrat în grațiile edilului Nicolae Robu, care nu s-a sfiint să îl laude public pe pesedist.


„Aşa cum l-am criticat pe domnul Traian Stoia într-o perioadă în care am considerat că nu face cum trebuie exercitarea funcţiei de viceprimar și, din păcate, a fost supus atunci la diverse influențe negative la care a cedat, eu am tăria să spun că de multă vreme încoace domnul viceprimar Traian Stoia se comportă foarte responsabil în funcția de viceprimar. Iată, este un pesedist pe care îl vorbesc de bine pentru că am motive să o fac. (…) Îl felicit încă o dată că a avut tăria să voteze împotriva sarcinilor de la partid, pentru trecerea bugetului”, a declarat Robu.

Mai mult, pentru că a fost cuminte şi a votat bugetul , viceprimarul Traian Stoia are dreptul de a avea din nou secretară. După ce în trecut a fost lăsat fără cele două secretare detaşate de la Direcţia Tehnică , viceprimarul Traian Stoia ar putea avea din nou un ajutor. „Cele două secretare pe care le-a avut ele nu pot să i le dau înapoi, pentru că ele fac alte munci decât cele de secretariat în primărie, sunt mai mult decât necesare la Direcția Tehnică, de unde fapt erau detașate la cabinetul domnului primar. Dar i-am spus domnului viceprimar că oricând putem face o angajare dacă dorește o secretară sau putem oricând din interior să identificăm o persoană care poate fi detașată”,mai spus Robu. Cu toată amablitatea edilului, Stoia a refuzat însă oferta.

Primarul Nicolae Robu a reevaluat și capacitățile intelectuale ale viceprimarului Traian Stoia declarând că „eu sunt un om obiectiv şi apreciez oamenii prin ceea ce arată. Dacă atunci prin atitudinile avute a arătat aşa ceva, am făcut acea apreciere. Dacă ulterior a arătat altceva,am făcut aprecierile pe care le cunoaşteţi cele pozitive din ultima vreme. Nu cred că este cazu,l dânsul a intrat atunci din păcate pentru el şi pentru Timişoara a intrat sub anumite influenţe negative. (…) Chiar dacă este pesedist este membru în echipa actuală a conducerii primăriei, face parte din echipa mea. Trebuie să trăim în prezent”, a completat edilul.

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.