Noi curse charter spre destinații de vacanță, de pe Aeroportul Internațional Timișoara....

Noi curse charter spre destinații de vacanță, de pe Aeroportul Internațional Timișoara. Unde puteți zbura

0
DISTRIBUIȚI

Bodrumgolden-savoy

Primele curse charter cu decolare de la Timişoara au fost confirmate pentru vara 2016, ocazie cu care s-a anunțat și o nouă destinație. Este vorba despre cinci destinaţii, toate operate de Blue Air, dintre care, spre patru destinaţii s-au operat zboruri charter şi în anii precedenţi, respectiv Creta (Heraklion), Rhodos, Zakynthos, şi Antalya, plus o nouă destinaţie, Bodrum, Turcia.

„Am început anul cu veşti bune pentru locuitorii din vestul ţării, anunţând destinaţii noi de pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi continuăm în acelaşi mod, prin a anunţa o nouă destinaţie de vacanţă, Bodrum. Dorim să existe cât mai multe zboruri de tip charter spre destinaţii turistice, oferind astfel posibilitatea unui număr cât mai mare de turişti să îşi petreacă vacanţa în locurile preferate. De altfel, suntem convinşi că şi anul acesta, la fel ca şi în anii precedenţi, numărul pasagerilor care vor zbura spre destinaţii de vacanţă va înregistra o creştere semnificativă”, a declarat directorul Aeroportului Internaţional Timişoara, Daniel Idolu.

12-islands-bodrum_sailingZborurile charter spre Creta – Heraklion se vor opera de două ori pe săptămână – în zilele de marţi şi miercuri.


Zborurile operate în ziua de marţi vor începe în data de 7 iunie. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 15 iunie. Zborurile charter spre destinaţia Rhodos vor începe în data de 17 iunie şi vor avea o frecvenţă săptămânală, în fiecare zi de vineri. Primul zbor charter cu destinaţia Zakynthos va începe în 13 iunie.

Zborurile charter spre destinaţia Antalya vor avea două frecvenţe pe săptămână, în zilele de miercuri şi sâmbătă. Zborurile operate în ziua de miercuri vor începe în data de 7 iunie, iar cele operate în ziua de sâmbătă vor începe în data de 18 iunie.

Spre Bodrum, se vor opera curse charter în fiecare zi de joi începând cu data de 16 iunie.

În continuare, agenţiile de turism oferă şi vacanţe cu destinaţia Mallorca şi Costa Brava, cu zbor pe ruta Timişoara – Barcelona, utilizând zborurile de linie ale companiei aeriene Wizzair în zilele de luni şi vineri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.