Noi probleme pentru Colterm după avaria de proporții apărută luni dimineața. Cu...

Noi probleme pentru Colterm după avaria de proporții apărută luni dimineața. Cu ce probleme se confruntă echipele de intervenție

0
DISTRIBUIȚI

colterm (1)

Aproximativ 75% dintre consumatorii de energie termică din Timișoara au rămas luni dimineața fără apă caldă și încălzire în urma unei avarii de proporții. În câteva ore, lucrurile au revenit la normal pentru o parte dintre cei afectați, însă o nouă problemă depistată de echipele de intervenție de la Colterm a făcut ca locuitorii din zona centrală a orașului să nu aibă nici după 12 ore apă caldă sau căldură.

„Referitor la avaria majoră survenită astăzi la rețeaua de transport a energiei termice, localizată chiar în centrul municipiului, langă Fântâna cu pești, suntem nevoiți să vă comunicăm că, din păcate, nu am reușit reluarea furnizării apei calde și a încălzirii la ora 20.00, așa cum am preconizat inițial.


Motivul este extinderea avariei la conducta de retur, sesizată la fața locului, în momentul efectuării reparațiilor la conducta principală. Mai mult, lucrările sunt îngreunate din cauza faptului că în zonă este și un cablu sub tesiune. În cel mai scurt timp vor interveni angajații ENEL, care vor fi nevoiți să întrerupă iluminatul stradal din zonă pentru continuarea lucrărilor. În continuare se lucrează până la remedierea definitivă a avariei, sperăm ca până la miezul nopții să reușim reluarea furnizării apei calde și a încălzirii. Vom reveni cu informații în cazul în care vor interveni modificări în ceea ce privește durata lucrărilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat şi vă mulţumim pentru înţelegere”, a transmis Colterm prin intermediul unui comunicat de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.