Pe banii statului în stațiuni balneare. Câte bilete de tratament sunt disponibile...

Pe banii statului în stațiuni balneare. Câte bilete de tratament sunt disponibile pentru pensionarii din Timiș

1
DISTRIBUIȚI

pensionar

Pensionarii din județul Timiș care suferă de diferite afecțiuni pot beneficia de tratament pe banii statului în mai multe stațiuni balneare din România. Casa Județeană de Pensii Timiș anunță că a început distribuirea primelor bilete de tratament din acest an.


Prin urmare, după data de 15 februarie, pensionarii din județ, dar și asigurații bugetului asigurărilor sociale de stat, sunt așteptați la sediul instituției din Timișoara pentru a solicita un astfel de bilet de tratament.

În total, Casa Județeană de Pensii Timiș oferă 31 de bilete de tratament în stațiuni precum Bala și Geoagiu, pentru cei ce suferă de reumatism, în Buziaș, pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, și Moneasa, pentru cei cu nevroză.

„Actele necesare eliberării biletelor de tratament sunt: cerere, copie trimitere medicală, cupon pensie din ultima lună şi/sau adeverinţă cu venitul brut din ultima lună, buletin identitate (original + copie xerox)”, transmite Casa de Pensii Timiș.

1 COMENTARIU

  1. Am citit corect ?????? „În total, Casa Județeană de Pensii Timiș oferă 31 de bilete de tratament în stațiuni precum Bala și Geoagiu, pentru cei ce suferă de reumatism, în Buziaș, pentru persoanele cu afecțiuni cardiovasculare, și Moneasa, pentru cei cu nevroză.

    Citeste mai mult pe: http://www.pressalert.ro/2016/02/pe-banii-statului-statiuni-balneare-cate-bilete-de-tratament-sunt-disponibile-pentru-pensionarii-din-timis/

    31 ????????? Pentru toti pensionarii din Timis care sufera de aceste boli ????????

    E cumva o greseala „de tipar” ?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.