PERICOL Apă și petrol lampant, vândute pe post de alcool sârbesc de...

PERICOL Apă și petrol lampant, vândute pe post de alcool sârbesc de un traficant. Ce au mai confiscat jandarmii

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-2058927672">

jandarmi (1)

Cinci contrabandişti, peste 50 litri de alcool contrafăcut şi 15.700 de ţigarete de contrabandă au fost ridicate de către jandarmii Grupării Mobile din Timişoara, din municipiul Arad, pe timpul desfăşurării unei acţiuni punctuale pe linia combaterii contrabandei cu produse accizabile. Jandarmii timișoreni au prins un bărbat de 43 de ani care falsifica alcool. El vindea băutura ca fiind alcool sârbsc, în schimb, în sticle punea apă și petrol lampant. În urma cercetărilor efectuate, jandarmii au găsit o dependinţă în care C.D. falsifica alcoolul de provenienţă sârbească. Potrivit declaraţiei persoanei în cauză, aceasta folosea petrol lampant combinat cu apă pe care apoi îl vindea în peturi cu etichete de alcool sârbesc.

Alcoolul contrafăcut a fost reținut, iar polițiști din cadrul IPJ Arad i-au întocmit falsificatorului dosar penal. Cu dosare penale s-au ales și vânzătorii de țigări de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.