Poliţia i-a identificat pe cei care au snopit în bătaie un elev...

Poliţia i-a identificat pe cei care au snopit în bătaie un elev de liceu. Vezi ce a povestit victima

1
DISTRIBUIȚI

POLITIA 02_resize

Poliția Timiș a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe, în cazul elevului din Lugoj bătut crunt de mai mulți tineri, pentru o fată. În urma audierilor, polițiștii au în vedere trei suspecți.

Reamintim că joi, un băiat de 18 ani de la Liceul Valeriu Braniște din Lugoj, a fost bătut crunt de mai mulți tineri care au intrat în școală. ”Tânărul agresat a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Prezenta contuzii în zona urechii și nu a necesitat internare”, a transmis Biroul de presă al Poliției Timiș.

În timp ce conducerea școlii a spus că probabil agresorii au sărit gardul unității școlare, elevii din liceu au povestit însă că agresorii ar fi intrat pe poarta principală a liceului.

Victima a relatat pentru Cetățeanul.ro cum au decurs lucrurile și, mai ales, că se teme teribil pentru integritatea lui.


” A venit în pauza de 9 cu alţi trei băieţi şi m-a întrebat dacă am ceva cu prietena lui. Am vorbit frumos, am dat mâna şi au plecat, după care au venit la 12 şi au început să dea în mine. Nu aveam cum să ripostez sau să mă apăr, am încercat să fug, dar în uşă erau alţii care aşteptau. În clasă au mai rămas trei colegi care au încercat să îi dea jos de pe mine, că mă călcau în picioare. Până la urmă au venit şi restul colegilor, dar prea târziu, m-au ridicat, m-au pus pe un scaun, eram plin de sânge, îmi era frică să nu îmi fie timpanul spart, dar mă bucur la Dumnezeu că nu a fost aşa. A venit poliţia, doamna director, m-au pus să povestesc, s-au comportat frumos, că eram speriat. Mi-au făcut radiografii, ecografie, examen ORL. Am avut sânge mult închegat şi mi-au spus că am două plăgi, mi-au dat să iau tratament şi voi merge la control peste cinci zile, dacă mi se umflă în zona urechii trebuie să fiu operat. Cum au avut curajul să vină în clasă, aşa pot să mă prindă şi pe stradă, normal că mi-e frică”, a spus elevul bătut.

1 COMENTARIU

  1. Daca ati fi intrebat elevul batut si colegii acestuia, ati fi constatat ca batausii au sarit gardul prin spate, dar dvs preluati articole de la siteuri/ ziar subiective, ce au mai multe pagini de facebook sub diferite nume, prin care manipuleaza lumea, blocandu-i pe cei care ii critica, siteuri/ziar, pagini fb, care de fapt urmaresc anumite interese , adica a lui Claudiu Buciu – candidat la Primaria Lugoj impotriva actualului Primar PSD,Francisc Boldea, – Buciu fiind inculpat in dosarul lui Solomon Wingler si cel care e patronulk din umbra, al acestora. Acest Buciu, prin siteuri sale, ziar, pagini fb si impreuna cu acolitii sai , Doru Iacob si Liviu Brandusoni ( alt candidat la Primaria Lugoj) posesori de pagini de fb si siteuri de „stiri”, au inceput o campanie ilegala si agresiva impotriva yot ce inseamna Psd si Boldea. Apropos, cred ca acestia va cam iau in deradere, vazand ca ati preluat de la ei. Urmariti postarile lor si veti constata situatia reala de fapt si veti mai constata si bucuria lor ca Antena 3 va fi data afara. Maii exista si Redesteptarea si Actualitatea, siteuri obiective, de unde puteati prelua.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.