Primăria Timişoara, proceduri pentru extinderea şi reabilitarea Spitalului „Victor Babeş”. Ce proiect...

Primăria Timişoara, proceduri pentru extinderea şi reabilitarea Spitalului „Victor Babeş”. Ce proiect există

0
DISTRIBUIȚI

SPITALUL VICTOR BABES02

Primăria Timişoara anunţă începerea alcăturii documentaţiei necesare pentru lucrări de reabilitare a Spitalului Victor Babeş, dar şi pentru construirea unor noi suprafaţe menite să permită tratarea unui număr mai mare de pacienţi.

“S-a finalizat licitaţia pentru extinderea şi modernizarea ansamblului construit la Spitalul Victor Babeş. Am spus în repetate rânduri, dar nu numai că am spus, am şi dovedit în aceşti ani că domeniul sănătăţii este una dintre priorităţile administraţiei pe care o conduc. Am alocat bani foarte mulţi în toţi aceşti ani pentru modernizarea dotării spitalelor, pentru reabilitări de spaţii, pentru extensii de spaţii şi chiar am oferit clădiri întregi spitalelor aflate în jurisdicţia municipalităţii.


(…)
Această lucrare la care tocmai s-a terminat licitaţia pentru studiul de fezabilitate, expertiza tehnică de construcţii, expertiza tehnică de instalaţii, studiul geo şi obţinerea avizelor de specialitate şi în final documentaţia tehnică a avut şase ofertanţi. Contractul s-a adjudecat la valoarea de 162.000 de lei aproximativ. Termenul de elaborare a acestor documentanţii aproximativ este de 180 de zile”, a declarat primarul Nicolae Robu.
Practic prin proiectele anunţate de edilul-şef se va extinde Centrul de recuperare medicală respiratorie la Spitalul de boli infecţioase şi Pneumofizilogie cu un regim de înălţime P plus 2, iar în etapa a doua va avea loc extinderea corpului construit cu un alt corp cu suprafaţă de peste 7.000 de mp şi un regim de înălţime P plus 2. Şi ansamblul deja construit va avea parte de o reabilitare a faţadelor şi a interiorului, pe o suprafaţă de aproape 10.000 de mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.